Rekruttering af Teamleder

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Teamleder

Virksomhed: Solar
By:

På vegne af Solar, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en Teamleder til Intern Salg EL i Vejen.

Ønsker du at arbejde med salg og ledelse i et uformelt miljø? Er du glad for tæt kundekontakt samtidigt med at du leder og fordeler arbejdsopgaver internt og sikrer et godt samarbejde mellem intern og ekstern salg? Hvis du kan svare ja på disse spørgsmål, så er stillingen som teamleder til Intern Salg EL i Vejen den rette udfordring for dig.

Solar er kendetegnet ved en række stærke værdier og til vores kompetencecenter i Vejen søger vi en teamleder til Intern Salg EL, der skal være med til at styrke vores team. Intern Salg er ansvarlig for udarbejdelse af tilbud, ordreudskrivning og -opfølgning samt sikre en god service til vores kunder per telefon og mail.

Dine opgaver og ansvarsområder

Teamet har en høj faglig kompetence og du vil skulle kombinere din daglige koordinering og ledelse med din el-faglighed, hvor du er hands-on og selv tager del i teamets opgaver i hverdagen og går forrest i salget. Du vil få en vigtig rolle i samarbejdet med vores eksterne sælgere og kunder, hvor du skal være med til at sikre, at samspillet fungerer. Du samarbejder på tværs af Solar Danmarks organisation med en række salgsledere og salgsmedarbejdere. Den brede kontaktflade betyder, at kommunikation og dialog står højt på din agenda.

Din dagligdag vil blandt andet bestå af:

  • Lede og fordele arbejdsopgaver til afdelingens medarbejdere
  • Sikre samarbejde mellem internt og eksternt salg
  • Sikre tilbudsopfølgning og ordreopfølgning
  • Opfølgning på opgaver i mailbokse og telefongrupper
  • Deltage i ad-hoc projekter
  • Sikre relevant information og kommunikation til afdelingen samt nærmeste leder
  • Sikre og koordinere den daglige ledelse og sparring i afdelingen, herunder pauser, ferie, fravær og sikring af den rette bemanding
  • Afholde afdelingsmøder, 1:1 opfølgningssamtaler, MU-samtaler, lønsamtaler o.l.

Dine kvalifikationer

Du har erfaring inden for elbranchen, måske er du handelsuddannet med el som speciale, elektriker eller el-installatør suppleret med erfaring fra kontor. Du er drevet af salg, god kundeservide og har lyst til at lede og koordinere teamets dagligdag.

Som person er du empatisk, men har en god portion gennemslagskraft. Du er en holdspiller med en robust personlighed, der har en positiv indstilling og holdning til hverdagen, som du møder med godt humør og en proaktiv tilgang til opgaver og forandringer. Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø samtidigt med, at du altid er serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Du behersker også Office-pakken og hvis du har kendskab til SAP er det en fordel.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Solar is a leading European sourcing and services company mainly within elec¬trical, heating and plumbing, ventilation and climate and energy solutions. We facilitate efficiency improvement and provide digital tools that turn our customers into winners. We see the need to drive the green transition, and we passionately challenge to add value and provide best in class solutions to ensure sustainable use of resources. At Solar, you get 3,000 ambitious colleagues who will stand behind you and see your full potential. We are saving resources together. We are being innovative together. We are stronger together.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.