Rekruttering af Teknisk supporter

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Teknisk supporter

Virksomhed: MTD Products

I Shortlist søger vi en teknisk supporter til MTD Products nordiske team. Opgaverne vil hovedsageligt bestå af teknisk support
til forhandlere. I stillingen skal ydes teknisk hjælp til både benzindrevne og batteridrevne maskiner. Herunder også robotplæneklippere. Derudover vil arbejdet bestå i reklamationsbehandling, support til reservedele og lignende.

Er du et ordensmenneske, en god teamplayer, men formår at trives med selvstændige arbejdsopgaver og ansvarsområder. Du fremtræder præsentabel og professionel, har en god situationsfornemmelse og kan udtrykke dig klart og velformuleret i skrift og tale.

MTD Products sørger naturligvis for den nødvendige oplæring og information omkring vores forretning og produkter.

Arbejdet vil som udgangspunkt foregå fra hjemmekontor eller fra vore lokaler i Randers. Hvor du bor er derfor ikke afgørende for at komme i betragtning til stillingen. Der skal dog beregnes at der vil være dage i Randers eller vores nordiske hovedkontor i Falköping, Sverige.

Vi søger dig som:

  • Har teknisk indsigt (have/park maskiner herunder robotplæneklippere)
  • Er fortrolig med computere, herunder Office 365
  • Er god i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Har gode engelskkundskaber
  • Uden at gå på kompromis med seriøsiteten er humoristisk, udadvendt og kan altid imødekomme vores kunder og forstå deres behov.

Vi tilbyder:

  • Du bliver en del af et dynamisk skandinavisk team med en åben og uformel omgangstone.
  • 12 dygtige kollegaer fordelt i Norge, Sverige & Danmark
  • Lønpakke inkl. pension & sundhedsforsikring.

Om MTD Products

MTD begyndte som The Modern Tool and Die Company i 1932 i Cleveland, Ohio. Dengang leverede vi stempling, matricer og værktøj til andre producenter, og til sidst diversificerede vi til forbrugerprodukter.

For mange år siden sagde Theo Moll, en af ​​MTD-grundlæggerne, “Fortiden arver vi. Fremtiden, skaber vi.” Det betyder, at vi måske har arvet fortiden, men det er op til os at danne fremtiden. MTD vil fortsætte sin vækst i fremtiden: nye markeder vil blive udviklet, produktions- og salgskapaciteten løbende udvidet. MTD’s succes var baseret på 3 principper, som i dag ikke har mistet noget af deres værdi: medarbejderinddragelse, søgen efter teknisk innovation og kundetilfredshed. Hjørnestenene, som virksomhedens grundlæggere lagde i 1932, danner fortsat et stærkt fundament, der gør det muligt for MTD at se mod fremtiden med høj ydeevne og motiverede medarbejdere.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.