Rekruttering af VVS Salgsassistent

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af VVS Salgsassistent

Virksomhed: Solar

På vegne af Solar, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en VVS salgsassistent til Kundecenter i København.

Er du vild med at have stor indflydelse på din egen hverdag og dine arbejdsopgaver? Er du god til at skabe relationer? Sætter du pris på selvstændige arbejdsopgaver? Og sidst men ikke mindst, trives du i et travlt miljø, hvor du selv er med til at skabe resultaterne?

Vi søger en VVS kollega til Kundecenter København. Er det dig?

Afdelingen er Solars knudepunkt i København og som salgsassistent i Kundecenter København bliver du en del af et team på i alt 10 medarbejdere, som består af en afdelingsleder, salgsassistenter med kompetencer inden for el og lagermedarbejder-kollegaer som er ansvarlige for ekspedering og pakning af Fastbox.

Om stillingen

De daglige arbejdsopgaver spænder vidt og vil primært indebære aktiv salgsdialog og servicering af kunder, som har brug for sparring omkring VVS artikler. Ud over dine kollegaer i kundecentret vil du indgå i tæt samarbejde med salgskontoret VVS og distriktschefer VVS i øst.

Vi sætter en ære i at butikken fremstår veltrimmet og med de nyeste varer og markedstrends på hylden. Vi forventer, at du aktivt bidrager til arrangementer, udvikling af kampagner eller tiltag i kundecentret, så vores kunder mærker, at du brænder for gode kundeoplevelser og at kundecentret hele tiden formår at overraske og indfri kundernes forventninger.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden vil ligge fra kl. 7.00 til kl. 16.00, som er inden for vores åbningstider.

Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet som salgsassistent VVS, skal du være serviceminded og udadvendt og besidde et godt købmandsskab, som gør dig i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forstiller os, at du har bagrund og erfaring fra et lignende job i Vvs-branchen, fx en handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som VVS-montør, som du har suppleret med erfaring inden for handel og service.

Kundecenter København er aktiv på sociale medier, så hvis du har erfaring med SoMe er det en fordel – hvis du har lyst til at lære det, og være med til at udvikle vores profil, så er det lige så godt. Derudover er det en forudsætning, at du behersker dansk i både skrift og tale.

Hvem er vi?

Solars Kundecentre er multihuse, hvor Solars værdisæt, Glød, Mod og SmartFun danner grundlag for at kunder og samarbejdspartnere kan mødes og hvor teknisk viden, læring, tværfagligt samarbejde og samvær er med til at gøre vores kunders hverdag lettere. Vi vil møde branchens behov – udvikle og optimere Fastbox som effektiviseringsværktøj, synliggøre koncepter, sortiment, samle netværk og præsentere branchens bedste sourcing- og services partner.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Solar is a leading European sourcing and services company mainly within elec¬trical, heating and plumbing, ventilation and climate and energy solutions. We facilitate efficiency improvement and provide digital tools that turn our customers into winners. We see the need to drive the green transition, and we passionately challenge to add value and provide best in class solutions to ensure sustainable use of resources. At Solar, you get 3,000 ambitious colleagues who will stand behind you and see your full potential. We are saving resources together. We are being innovative together. We are stronger together.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.