Revisor med 1 års erfaring

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Revisor med 1 års erfaring

Virksomhed: Grant Thornton

Vi vækster fortsat, og har brug for revisorer til vores kontor i København

Vi søger revisorer med lidt, noget og meget erfaring til vores kontor i København – vi har mange opgaver, der skal løses, og uanset hvilket erfarings- og uddannelsesniveau du er på nu, kan vi give dig de udfordringer som du søger!

I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du – afhængig af dine kvalifikationer – være med til at løse vores kunders behov inden for revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning. Det kan være alt fra udarbejdelse af regnskab, anden regnskabsassistance, skatteopgørelser og rådgivning – men også opgaver indenfor due dilligence og køb & salg af virksomheder, omstruktureringer, generationsskifter, optimering af processer m.v. – for små, mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner.

Du vil arbejde med både danske og internationale kunder. Viser du engagement og er du motiveret, vil du hurtigt få mulighed for selvstændigt kundeansvar og alsidige arbejdsopgaver, der understøtter dit videre udviklings- og uddannelsesforløb.

Afhængig af hvilken stilling du søger, er kravene

  • At du har minimum 1 års praktisk revisionserfaring og i gang med HD
  • At du har minimum 4 års praktisk revisionserfaring og i gang med CMA
  • At du har minimum 7 års praktisk revisionserfaring og afsluttet cand.merc.aud. og måske i gang med SR-Akademiet med målsætning om at blive statsautoriseret revisor.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til CaseWare, og at du er rigtig god til at kommunikere på både engelsk og dansk – mundtligt og skriftligt.

Du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er uadvendt, nærværende og empatisk – har gode analytiske evner, og er vedholdende.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

– en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed

– attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter

– nødvendig oplæring og videre uddannelse

– og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Shortlist rekrutteringspartner Grant Thornton Job

Om Grant Thornton

Grant Thornton Danmark er medlem af Grant Thornton International – én af de førende paraply-organisationer for selvstændige revisions- og rådgivningsvirksomheder og har globalt ca. 47.000 ansatte i 140 lande.
I Danmark er vi pt ca. 200 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver – men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.