Revisor med 6-7+ års erfaring

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Revisor med 6-7+ års erfaring

Virksomhed: Grant Thornton

Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer m.v. – for mellemstore ejerledede selskaber og koncerner inden for brancherne ejendoms- og byggesektor, handel og produktion, liberale erhverv m.fl.

Du skal mindst 6-7 års praktisk erfaring med revision, regnskab og skat, og uddannelsesmæssigt skal du være i gang med eller have færdiggjort cand.merc.aud., og går du med tanken om at blive statsautoriseret revisor –måske er du allerede startet på SR Akademi – er det bare endnu bedre. Det er en fordel, hvis du har kendskab til CaseWare.

Du skal være god til at uddelegere og bevare overblikket, samtidig med at du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er uadvendt, nærværende og empatisk  – har gode analytiske evner, og er vedholdende. Du er forretningsorienteret, udadvendt, nærværende og empatisk – og så skal du være en skarp kommunikatør på både dansk og engelsk

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

– en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed

– attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter

– nødvendig oplæring og videre uddannelse

– og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi er tæt på hinanden og vores kunder, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Shortlist rekrutteringspartner Grant Thornton Job

Om Grant Thornton

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale