Revisorassistent

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Revisorassistent

Virksomhed: Revisionshuset

Dygtig revisorassistent søges til alsidig rolle hos Revisionshuset i Løsning

Er du analytisk stærk og handler du på baseret på fakta? Brænder du for at håndtere en bred vifte af opgaver indenfor regnskabs-og revisionsarbejde? Så er det måske dig, Revisionshuset leder efter!

På vegne af Revisionshuset i Løsning søger Career lige nu en dygtig revisorassistent, som vil have berøring med en bred vifte af opgaver indenfor regnskab og revision.

Revisionshuset i Løsning, er en fremtrædende aktør inden for revisionsbranchen, kendt for deres jordnære kultur og solide arbejdsetik. De betjener en bred vifte af kunder på tværs af forskellige brancher, hvilket giver deres team unikke muligheder for at udvide deres faglige horisont. Med en gennemsnitlig arbejdsuge på 25 timer tilbydes en fleksibel arbejdsstruktur, der understøtter en sund work-life balance.

Stillingens kerne:

Revisionshuset søger en analytisk stærk og faktabaseret revisorassistent, der brænder for at håndtere alle aspekter af regnskabs-/revisionsarbejde. Fra skat og moms til klargøring og fuldendelse af regnskab, vil du have ansvaret for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder deres kunders unikke behov. Den ideelle kandidat har en dyb forståelse for regnskabsprocesserne og er i stand til at navigere i de udfordringer, der følger med at arbejde på tværs af forskellige brancher.

Dine ansvarsområder:

  • Gennemførelse af regnskabsopgaver og relaterede opgaver med høj præcision
  • Forberedelse af skatte- og momsmateriale for en bred vifte af kunder
  • Aktiv deltagelse i alle faser af revisionsprocessen, fra opstart til afslutning, sikre kvalitet og overholdelse af relevante standarder
  • Udvikling og vedligeholdelse af stærke kunderelationer, med ansvar for egne kundeporteføljer
  • Bidrage til vores teamkultur gennem sparring og samarbejde, med mulighed for hjemmearbejde efter behov

Revisionshuset mangler dig med: 

Solid erfaring indenfor regnskabs- og revisionsopgaver. Du har en forståelse for forskellige branchers specifikke behov og så evner du selvstændigt at håndtere en bred vifte af opgaver, med en analytisk og detaljeorienteret tilgang.
Du har fremragende kommunikationsevner og evnen til at skabe stærke relationer med kunder – de stoler på Revisionshuset og de giver dem grunden til det. 
Et ønske om kontinuerlig læring og udvikling, med en interesse i at udvide din erfaring inden for forskellige brancher og segmenter.

Det lover Revisionshuset dig til gengæld:

  • En unik mulighed for at udvikle din faglighed inden for et bredt spektrum af brancher
  • Mulighed for løbende at deltage i relevante kurser
  • En jordnær og solid arbejdskultur, hvor sparring og teamarbejde vægtes højt
  • Fleksible arbejdstider – fordelt over året – og mulighed for hjemmearbejde, understøttende en god balance mellem arbejde og privatliv
  • Et ansvarsfuldt og selvstændigt arbejdsområde, hvor du ejer dine projekter fra start til slut
Revisionshuset rekrutterer med Shortlist

Om Revisionshuset

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale