Rekruttering af sagsbehandler til skadeafdeling for Forenede Gruppeliv

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af sagsbehandler til skadeafdeling for Forenede Gruppeliv

Virksomhed: Forenede Gruppeliv
By:

Kunne du tænke dig et job med brede og alsidige opgaver? Og hvor du får mulighed for at arbejde med sagsbehandling af dødsfaldssager og tab af erhvervsevne, byde ind med nye idéer og deltage i interne udviklingsprojekter? Så er det dig, vi søger!

Professionel service og kundekontakt

Du bliver en del af et professionelt team, der hjælper hinanden. Vi kan godt lide at have travlt, men vi er altid grundige og lægger vægt på at levere høj kvalitet – samtidig med, at der skal være tid til at have det sjovt. Vi arbejder i et lyst og åbent kontorfællesskab.

Som medarbejder i skadeafdelingen bliver dine primære opgaver at oprette, behandle og udbetale erstatningssager ved død og tab af erhvervsevne. Desuden korresponderer du med forsikrede, pårørende og FG´s gruppelivskunder m.fl., ligesom du yder telefonisk kundeservice.

Da vi løbende udvikler vores systemer og arbejdsgange, er det vigtigt, at du har interesse for udvikling af nye idéer samt deltagelse i projekter. Vi har behov for en medarbejder, der kan identificere muligheder og optimere processer.

Erfaring fra forsikringsverdenen og gode samarbejdsevner

  • Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling inden for forsikring
  • Du har erfaring med arveudredning
  • Hvis du har specifik erfaring med behandling af dødsfaldssager, herunder indsigelser og vurdering af testamenter, er det en fordel
  • Du har uddannelse fra Forsikringsakademiet indenfor Liv og Pension, eller er indstillet på at påbegynde uddannelsen
  • Du kan kommunikere klart på dansk mundtligt og skriftligt
  • Du har erfaring med sagsbehandling og kundekontakt

Som person er du samarbejdsvillig og fungerer godt i et team. Du kan lide at have travlt og fastholder et højt serviceniveau. Du kommunikerer ubesværet med mange forskellige mennesker – også med personer i krise – og formulerer dig godt på skrift. Du har lyst til at bidrage med nye
ideer, og du er omstillingsparat, for vi tager mange nye initiativer og effektiviserer løbende vores arbejdsgange. Endelig er du grundig, analytisk og kvalitetsbevidst samt en god og hjælpsom kollega.

Tag et skridt op ad karrierestigen

Hvis du ikke allerede har uddannelse fra Forsikringsakademiet, er det et krav, at du gennemfører uddannelsen. Dermed bliver du en af branchens dygtigste sagsbehandlere, og du får en god og solid uddannelse, der gør dig rustet til at håndtere de mange daglige udfordringer. Derudover er det et krav, at du har gennemført eller gennemfører Forsikringsakademiets IDD-uddannelse inden for arbejdsområde 4.

Fordelagtige medarbejdergoder

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og attraktive medarbejdergoder, der bl.a. består af arbejdsgiver-betalt pensionsordning, sundhedsforsikring, ulykkesforsikring, tandforsikring, gruppelivsforsikring, flekstid og frokostordning. Arbejdsugen er mandag til torsdag fra kl. 8-16 og fredag til kl.15.

Tiltrædelse snarest muligt.

Om Forenede Gruppeliv

Forenede Gruppeliv (FG) forsikrer næsten 2 millioner danskere ved død, invaliditet og kritisk sygdom. Vi lægger afgørende vægt på hurtig, korrekt og imødekommende sagsbehandling. Du bliver en del af et kompetent team med 13 kolleger. Her hersker god stemning, og vi ser frem til at byde dig velkommen i en sund virksomhed i rivende udvikling.

Læs mere om ansættelsesproces og FG som arbejdsplads på vores hjemmeside.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.