Shortlist-a-JKS-company-Logo

Sales Account Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Sales Account Manager

Virksomhed: Azets
By:

Azets er i rivende udvikling – nu søges en ambitiøs og resultatskabende Sales Manager, der kan drive og udvikle salget af virksomhedens ERP-produkter og services baseret på Business Central/LS.

Azets Solutions ApS er en del af Azets Group, som leverer ydelser og rådgivning inden for løn, økonomi og HR. Azets-gruppen har 7500+ ansatte med aktiviteter i de nordiske lande, flere andre europæiske lande og i Storbritannien. Azets Solutions’ aktiviteter er i Sverige, Finland, Danmark, Norge og Polen. I Danmark har vi kontorer i Århus, Odense og Herlev. Azets Solutions ApS digitaliserer og understøtter virksomheder ved hjælp af ERP- og POS-systemer.

Hjertet i dit daglige arbejde er at tiltrække nye og arbejde mod vores eksisterende kunder, det gør du med hjælp fra eksperter i vores nordiske teams og med vores partnernetværk. Din portefølje består af ERP- og POS-systemer, der indeholder mange stærke moduler til at hjælpe virksomheder i deres daglige planlægning og opfølgning.

Nøglen til succes er dit naturlige drive i salg sammen med interessen for at finde løsninger på kundernes hverdagsudfordringer og ikke mindst lysten til at lukke aftaler. Du er selvkørende i proaktivt salg, velbevandret i løsningsorienterede salgstaktik, og vigtigst af alt – du nyder alle dele af salgsrejsen.

Du tilbyder Azets:

 • Referencer om lignende salg af komplekse systemer
 • Etableret netværk på det danske marked, der hjælper dig med nye forretninger
 • Mulighed for at rejse inden for de nordiske lande
 • Et naturligt talent for at lede, udvikle og lukke aftaler
 • En proaktiv indstilling med målfokus

Det er en fordel, hvis du har branchekendskab indenfor detail, hotel og restaurant eller farma samt viden og forståelse for Microsoft Dynamics NAV/Business Central eller LS Retail.

Azets tilbyder dig:

 • En international arbejdsplads
 • Alsidig og omfattende løsningsportefølje
 • Support i presales, arkitektur og systemfunktionalitet fra skarpe, veletablerede kollegaer og samarbejdspartnere
 • Inspirerende og god kultur
 • Mulighed for at udvikle og vokse
 • Konkurrencedygtige lønninger og goder
 • Hybrid arbejdsplads med ordentligt hjemmekontor
Azets rekrutterer med Shortlist

Om Azets

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale