Sales Consultant

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Sales Consultant

Virksomhed: Leaseplan

Motiveres du af salg – og biler? Så er det måske dig vi har brug for! Vi søger en kollega til salg af leasingaftaler på biler til små og mellemstore virksomheder (SME).

Som vores nye Sales Consultant bliver du en del af et ungt og engageret team, hvor vi sætter en ære i god og professionel rådgivning kunder. Vi har et åbent og dynamisk miljø, og er tæt forbundet med husets øvrige afdelinger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opsøgende salg til erhvervskunder (små og mellemstore virksomheder)
 • Planlægge og gennemføre møder med nye potentielle kunder over hele landet
 • Positionere LeasePlan som førende udbyder af Fleet Management.
 • Sikre tilfredshed og stor loyalitet hos eksisterende kunder gennem løbende dialog
 • Opstarts- og statusmøder med kunder internt såvel som eksternt

Vores forventninger:

 • Du har kendskab til leasing af biler
 • Du er udadvendt og har erfaring med opsøgende salg
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt og bevarer overblikket i perioder med travlhed
 • Du er ansvarsbevidst og effektiv og møder de deadlines, du bliver stillet
 • Du besidder god til at kommunikere både på skrift og tale
 • Du behersker engelsk på skrift og tale på dagligdagsniveau
 • Har du erfaring med salg via digitale kanaler, er det en fordel, men ikke en forudsætning

LeasePlan Danmark har en ambitiøs og fokuseret vækststrategi og arbejder på at være mere datadrevet. Vi administrerer mere end 1,8 millioner biler på verdensplan og er repræsenteret i 29 lande. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk arbejdsmiljø, og du får mere end 140 dedikerede kolleger, der alle værdsætter et afvekslende og udfordrende miljø.

Vi har respekt for hinanden, og vi gør alt for at levere den bedste service til vores kunder. LeasePlan tilbyder den rigtige person en attraktiv lønpakke med bl.a. firmabil, pension, kantine og motionrum.

Om Leaseplan

LeasePlan er verdens førende leasingvirksomhed med mere end 1,8 millioner køretøjer i 29 lande. Vi administrerer vores bilers fulde livscyklus og står for alt fra køb og vedligeholdelse til salg af tidligere leasingbiler. Med over 55 års erfaring er vi en pålidelig partner for både store og små virksomheder samt private kunder.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.