Sales Executive til Nordisk FinTech Scaleup – Risika

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Sales Executive til Nordisk FinTech Scaleup – Risika

Virksomhed: Risika

Har du lyst til at arbejde med salg og rådgivning over for topledelsen i danske virksomheder? Er du udadvendt, engageret og vant til at arbejde med salg? Og har du lyst til at blive en del af en vækstvirksomhed og et energisk team, hvor faglighed og godt socialt samvær spiller sammen?

Som Hunter i Risika får du en central rolle i den fortsatte udvikling af vores virksomhed i Danmark. Du får ansvar for løbende salgsaktiviteter med identifikation af kundeemner, booking og afholdelse af møder med kundeemner, tilbuds- og kontraktudarbejdelse mv. Du vil deltage i kundeevents og relevante netværksaktiviteter og i det hele taget have en udadvendt rolle i markedsføringen af Risika og vores løsninger, og gennem dialog med kunderne drive det effektive salg.

Om dig

Du har erfaring fra nysalg og er vant til at arbejde målrettet og selvstændigt. Du kan agere troværdigt og professionelt blandt beslutningstagere i virksomheder og organisationer. Du har god forståelse for IT og Økonomi og brænder for at skabe positive resultater sammen med både kunder og kollegaer. Og så har du veludviklede sociale kompetencer og trives i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Den perfekte kandidat er derudover:

 • En dygtig og engageret sælger, der er god til at skabe og vedligeholde gensidige værdiskabende relationer.
 • Hurtig til at sætte sig ind i nye systemer og løsninger – og du kan formidle din viden videre på en forståelig og let tilgængelig måde. 
 • Imødekommende og proaktiv i samarbejdet med kunder og kollegaer.
 • Er som person udadvendt, opsøgende og en team-player.
 • Flydende i dansk og helst også engelsk på skrift og i tale.

Hvad tilbyder vi

 • Konkurrencedygtig løn med bonus aftale.
 • Stærkt ledelsesteam med forskellig erfaring.
 • Sociale aktiviteter, fester og udflugter.
 • Kontor i centrum af København med gratis frokost, kaffe og snacks.
 • Iphone, MacBook og fitness medlemskab.
 • Champagne fredage.
Risika Rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Risika

Risika er en Nordisk FinTech-virksomhed, der hjælper virksomheder med at træffe de rigtige beslutninger, når de handler med andre virksomheder. Vi sælger i dag vores services via en API-løsning eller som en online platformsløsning, hvor man simpelt og intuitivt får leveret de vigtigste informationer om ens kunder eller samarbejdspartnere. Vores team består i dag af 13 dygtige medarbejdere inden for strategi, salg, markedsføring, programmering, regnskab og statistik. Vi er et ungt og energisk team, der lægger vægt på høj faglighed og gode resultater – samtidig med, at vi har det sjovt. Vi værdsætter meget det sociale, og at vi kan lave ting sammen også uden for arbejdstiden.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.