Sales Manager til Shortlist

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Sales Manager til Shortlist

Virksomhed: Shortlist - The Talent Acquisition Company

Vil du være med på eventyr, og kan du bidrage med at vækste Shortlist som virksomhed?

Shortlist er en nutidig rekrutteringspartner, som gør det ualmindeligt nemt for virksomheder at bruge eksterne rekrutteringskonsulenter. Vi udfylder det gap i markedet, der længe har eksisteret mellem jobannoncering og traditionel rekrutteringsbistand.

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at finde, kvalificere og motivere medarbejdere til virksomhedernes egen rekrutteringsproces. Vores ydelse er simpelt og lige til for at virksomhederne at bruge. Vi leverer værdi lige præcis der, hvor kunden har brug for det, samtidig med at de beholder ejerskab på rekrutteringen. Det giver grobund for det bedst mulige samarbejde, mens virksomhederne kan koncentrere sig om det, de er bedst til.

For at bibeholde væksten og ekspandere yderligere i Danmark og globalt, har vi brug for passionerede mennesker som kan hjælpe os med at få det til at ske. Vi søger derfor mennesker der deler vores ualmindelige høje ambitioner om at skabe værdi til vores kunders rekrutteringsprocesser, både nationalt og internationalt.

Hvad skal du lave?

Du kommer til at hjælpe os med at udbygge vores markedsposition, derfor skal du bygge vores kundebase endnu større, samt udvikle på eksisterende kunder igennem årskontrakter og/eller kontinuerlige pipeline projekter, som giver dem værdi.

Du skal være klar til en rejse, der går ud over landets grænser og du kommer til at navigere i virksomheder fra SMV med +200 ansatte til C20 virksomheder nationalt og globalt, hvorfor du også har en naturlig kulturel forståelse.

I et team af omsorgsfulde, venlige og ambitiøse mennesker vil du:

 • Kontakte identificerede virksomheder, med henblik på at booke møder
 • Opbygge relationer med kunder i din portefølje
 • Analysere og forstå kundernes forretning og behov, for at finde ud af hvordan Shortlist bedst kan skabe værdi for netop deres forretning
 • Vækste kunder i både antal og volumen og styrke samarbejdet yderligere, både nationalt og internationalt

Vi har en fantastisk digital salgsopsætning, der i de fleste tilfælde giver dig kundeemner (nogle kolde og nogle varme), men din primærer opgave bliver at jagte og lukke værdiskabende aftaler med kunderne selv.

Du elsker salg og kunder og du er ikke bange for at kontakte virksomheder for at afdække, hvordan Shortlist kan skabe værdi hos dem.

For at få succes i din rollen:

 • Har du mindst 1 års erfaring med salg via telefon eller / og video
 • Du er præsentabel til fysiske møder
 • Du er kommercielt indstillet og har stor interesse i forretning
 • Trives i et ambitiøst og tempofyldt miljø
 • Har en ægte og dyb passion for at sælge en unikt ydelse
 • Interesse i hele tiden at være i udvikling
 • Du ser løsninger frem for udfordringer
 • Dine kommunikative evner er høje både mundligt og skriftligt, på Dansk og Engelsk

Du kan se frem til et spændende job i en fremtidsorienteret vækstvirksomhed, i et attraktivt marked. Organisationen kommer til at vokse betydelig hen over den nærmeste årrække. Der vil derfor være gode muligheder for udvikling, ligesom du kan sætte præg på Shortlist udvikling. Organisation er uformel, med højt til loftet, gode kolleger og sociale arrangementer. Samtidig tilbydes du verdensklasse on-the-job salgstræning og gode udviklingsmuligheder.

Ønsker du at vide mere: Ring til Sales Director, Kasper Bonde på +45 41 44 88 36, alternativt send en mail: kasper.bonde@shortlist.dk

Yderligere

Arbejdssted: Lækre nybyggede lokaler i Søborg tæt på offentlig transport og med alle tænkelige faciliteter.

Arbejdstid: Fuldtid

Vores kunder tæller nogle af de mest spændende brands i Norden

Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist - The Talent Acquisition Company

Shortlist er en nutidig rekrutteringspartner, som gør det ualmindeligt nemt for virksomheder at bruge eksterne rekrutteringskonsulenter. Vi udfylder det gap i markedet, der længe har eksisteret mellem jobannoncering og traditionel rekrutteringsbistand og har en unik service og placering i markedet.

Om os siger vores kunder blandt andet: ”Branchen har godt af nye aktører, der udfordrer de traditionelle måder at gøre tingene på – det er på tide, at der endelig kommer nogen og støver lidt af i branchen” – HR Direktør, Sampension
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.