Rekruttering af Sales Supporter

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Sales Supporter

Virksomhed: Royal Greenland
By:

Royal Greenland Nordic søger nu en dansktalende Sales Support Assistant til en spændende stilling på vores kontor i Malmø. Har du erfaring og en passion for service, der overgår kundernes forventninger og en evne og vilje til at få tingene til at lykkedes, samt trives med mange bolde i luften, så er dette job lige dig.

Om stillingen

I samarbejde med et team af dygtige og dedikerede kolleger bliver din rolle at håndtere vores kunder og forbrugere på den bedste måde. Som support til KAM/AM bidrager du til at skabe de bedste betingelser for, at sælgerne kan lykkes i deres arbejde, og du vil blive tilknyttet et eller
flere salgsteams på nordisk niveau. Dine opgaver vil omfatte:

 • Administrere ordrer og opfølgning på varernes rejse fra lager/produktion til kunde
 • Opdatering af data i SAP (prislister, hensættelser, kundestamdata m.v.)
 • Løbende support til kunder
 • Sikre korrekt og rettidig dataflow til kunder (priser, leveringsstatus, tilbud)
 • Assistere KAM/AM med kampagneplanlægning, rapporter, efterspørgselsplanlægning og andre løbende opgaver
 • Tæt samarbejde og sparring med kollegaer på tværs af organisationen både i indkøb, logistik, kategorí m.v.
 • Forecast og salgsestimering
 • Deltagelse i messer/engrosarrangementer.
 • Bidrage til udvikling af arbejdsrutiner og til at sikre kvaliteten af processerne

Om dig

Du har interesse for fødevareområdet og synes, det er vigtigt at være stolt af den virksomhed, du arbejder i. Royal Greenland har en ambitiøs bæredygtighedsdagsorden og tager et stort socialt ansvar. Du er drevet af et højere formål frem for kortsigtet optimering. Du er en teamplayer, rolig, opmærksom og imødekommende samtidig med, at du er god til at strukturere, planlægge og prioritere i dit arbejde.
Du har et oprigtigt ønske om at yde den allerbedste service. Du er sandsynligvis i en lignende position i dag, men vil have nogle nye udfordringer og lære nye ting. Du nyder at arbejde i grupper, er selvstartende og tager dine egne initiativer inden for givne rammer. Du trives desuden i en mindre organisation med den store virksomheds ressourcer.

Du er socialt intelligent, du mestrer at opbygge og vedligeholde gode relationer til både interne og eksterne interessenter på alle niveauer, og du er en dygtig kommunikator. Du ser MS Office som et naturligt arbejdsredskab og har erfaring med ERP-systemet SAP. Du er flydende i dansk, og derudover har du et godt kendskab til svensk og engelsk.

Erfaring og uddannelse

 • 3-5 års arbejde fra en lignende rolle i salgssupport.
 • Erfaring og viden inden for SAP ·Relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • God erfaring med Excel er en forudsætning, såvel som de øvrige programmer i MS Office- pakken.

Vi tilbyder

Royal Greenland tilbyder en spændende og udfordrende stilling. Vi har en uformel og flad struktur, med frihed under ansvar og god humor. Der er gode muligheder for selv at påvirke dit arbejde, og du vil have brede kontaktflader både internt og eksternt. I koncernen er der gode udviklingsmuligheder både i forhold til kompetence og personlighed. Du får mange kompetente kolleger at samarbejde med, og du bliver en del af den nordiske organisation, som i dag består af ca. 30 personer. Kontoret ligger i Malmø, hvor du også kommer til at arbejde. Virksomheden ser positivt på hybridløsninger i nogle af ugerne, men det meste af tiden tilbringes på kontoret i Malmø. Du vil rapportere til vores nordiske Kundeservicechef

Royal-Greenland-Rekrutteringsbureau-Shortlist

Om Royal Greenland

Som en fuldt vertikalt integreret virksomhed befinder Royal Greenland sig midt i et væld af kompetencer, kulturer, viden og erfaringer, som er grundlæggende for at kunne levere vildtfanget fisk og skaldyr af allerhøjeste kvalitet fra Nordatlanten og Arktis til forbrugere over hele verden.

Royal Greenland bidrager til at skabe fremgang og udvikling i de lokale fiskersamfund, som leverer vores fisk og skaldyr. Vi maksimerer på bæredygtig vis værdien af de nordatlantiske marine ressourcer til gavn for vores ejer og de lokale samfund, som vi opererer i.

Royal Greenland er en stor og kompleks organisation med datterselskaber i en række lande rundt om i verden. At arbejde for Royal Greenland er både krævende og udfordrende. Vi er energiske og resultatorienterede mennesker, som forfølger vores mål, men der er også plads til sjov – og vi opfordrer vores medarbejdere til at finde en sund balance mellem arbejde og fritid. Hos Royal Greenland giver vi vores ansatte et stort ansvar, men samtidig grund til at være stolte af vores virksomhed og vores produkter.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.