Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Salgskonsulent

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Salgskonsulent

Virksomhed: C.K. Enviroment

Er du passioneret for at skabe resultater og nye relationer? Nyder du både at have den opsøgende rolle og den efterfølgende salgssupport? Har du interesse i nye teknologier og grønne energiformer? Har du erfaring med og flair for teknisk salg med kontakt til både prisfokuserede indkøbere og driftsfokuserede, tekniske medarbejdere?

Så kunne du meget vel være vores nye kollega. Vi har nemlig brug for en salgskonsulent, der kan varetage egen produktportefølje og egne kunder inden for måle­ og analyseudstyr til gasanalyse.

Dit ansvar er både kendte kunder og nye markeder

Som salgskonsulent hos C.K. Environment (som vi til dagligt kalder CKE) er din vigtigste opgave at fastholde og udvikle salget af de produkter, du er ansvarlig for, samt være den markedsførende kraft på kendte så vel som nye markeder. Dit produktområde vil hovedsageligt være gasanalyse til energisektoren, procesindustrien samt virksomheder inden for Power2X. Vores kunder er at finde i hele Danmark og til dels i Sverige.

Du har en høj grad af frihed til at præge og planlægge din hverdag. Til gengæld er succesen i jobbet meget målbar på aktivitetsniveau og i form af omsætning.

Du bliver ansvarlig for at

 •  fastholde og udvikle salget af dine produkter
 •  planlægge marketingaktiviteter og eksekvere dem i samarbejde med marketingafdelingen
 •  pleje de eksisterende kunder
 •  opsøge nye kunder via marketingkanaler, kanvassalg og kundebesøg
 •  udarbejde tilbud og følge op på disse
 •  planlægge og deltage i messer, seminarer og lignende

Som ansvarlig for dine egne produkter deltager du i produkttræning og salgsmøder af 2­3 dages varighed et par gange om året hos leverandørerne i udlandet. Du planlægger og foretager (fysiske eller virtuelle) møder hos dine egne kunder.

Grundig oplæring og støtte gør dig selvkørende

Vi sikrer dig den rette indføring og forventer, at du følger vores retningslinjer for brug af vores CRM­system og følger den salgsstrategi, du aftaler med salgschefen. Vi forventer, at du har en forretningsmæssig sans og er komfortabel med at opsøge nye kunder og sætte dig ind i ny teknik. Din base er på vores adresse i Jonstrup. Du må dog forvente noget rejseaktivitet i løbet af året.

Du får fra CKE

 •  grundig indkøring og oplæring i dine produktområder
 •  egen PC og mobiltelefon
 •  kørselsordning efter aftale
 •  pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning
 • hjælpsomme og uhøjtidelige kolleger, der støtter dig

Serviceminded, professionel og proaktiv sælger

Du er en teknisk salgskonsulent med erfaring fra hele kunderejsen fra første kontakt til levering og gennemgang af udstyret; evt. i samarbejde med en kollega.

Du arbejder grundigt med opgaverne, men forstår at være effektiv. Du viser initiativ, viljen til at sælge og er drevet af et positivt livssyn, og du sætter en ære i at fastholde en god kommunikation med dine kunder og leverandører.

Vi forestiller os, at du

 • har teknisk forståelse og erfaring med teknisk salg
 • forstår at prioritere kunderne og mulighederne for mersalg
 • forstår at benytte de rette salgs­ og markedsføringsværktøjer
 • har energi, vilje og lyst til at opsøge nye såvel som eksisterende kunder
 • er velformuleret på dansk og engelsk
 • har gerne kendskab til svensk og/eller norsk
 • benytter flere salgsværktøjer med både kanvasopkald, videomøder og fysiske møder
 • er indstillet på at køre marketingkampagner via nyhedsmails og vores website i samarbejde med vores marketingansvarlige

Om at arbejde hos CKE

Udover at have en sund virksomhed i vækst er det vigtigt for os at have det åndeligt godt, når vi går på arbejde. Vi har et stort fokus på at have de bedste ressourcer til vores rådighed. Derfor er det vigtigt for os at have veluddannede og engagerede medarbejdere. CKE er en arbejdsplads, hvor vi viser interesse og omsorg for hinanden. Vi er derfor også sociale sammen uden for arbejdstiden, hvor vi bl.a. holder hyggelige sammenkomster i løbet af året. Hos CKE har vi fleksible arbejdstider. Det vigtigste for os er at få opgaverne løst effektivt og korrekt. Der er derfor rum til selv at planlægge sin arbejdstid og sine opgaver.

Du kan læse nogle af vores medarbejderes udtalelser om, hvordan det er at arbejde hos CKE på https://cke.dk/job­hos­cke

Om C.K. Environment

C.K. Environment, i daglig tale kaldet CKE, har siden 1994 tilbudt vores kunder løsninger inden for måling og analyse af gasser, væsker, partikler, fugt og temperatur. Vi forhandler produkter fra godt 20 agenturer fra hele verden, mens vores kundebase hovedsageligt er i Danmark og Sverige. CKE er en del af Addtech Group.

På kontoret i Jonstrup er vi 12 medarbejdere fordelt på salg, service og administration.

Du kan læse mere om CKE på http://www.cke.dk/om­cke.aspx

C.K. Enviroment vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om C.K. Enviroment

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale