Salgskonsulent rekruttering til Traktor & Høstspecialisten A/S

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Salgskonsulent rekruttering til Traktor & Høstspecialisten A/S

Virksomhed: Danish Agro

Vi udvider salgsstyrken og tilbyder en unik mulighed for dig, som vil skabe resultater gennem salg af nogle af markedets førende premium brands.

Traktor & Høstspecialisten A/S er full-line leverandør af maskiner og professionel service til den kvalitetsbevidste bruger, og ønsker at være kundernes foretrukne valg. Derfor søger vi til vores salgsteam i Hinnerup en salgskonsulent, som er initiativrig, og som trives med at arbejde med salg og kunder.

Du bliver en del af salgsteamet i Traktor & Høstspecialisten A/S, som består af 10 dygtige kolleger fordelt på fire afdelinger, og som du kan sparre med. Du bliver lært op i vores vision, kultur og værdier, så vi sammen kan høste fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredshede

En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder.
 

Din profil

Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har erfaring med salg fra en lignende brancherelateret stilling. Uanset hvad ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover skal du have kørekort og forståelse for IT.
 

Personlige kvalifikationer

  • Du har drive og er udadvendt
  • Du forstår værdien af aktiv kundepleje
  • Du er handlekraftig og forstår godt købmandskab
  • Du kan se dig selv som en god ambassadør for vores virksomhed og produkter

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • Et uformelt miljø med mulighed for ansvar og indflydelse
  • En virksomhed i vækst og konstant udvikling
  • Et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og kompetente kollegaer
  • Løn efter kvalifikationer og gode personalevilkår inkl. sundhedsforsikring

Arbejdsadresse

Traktor & Høstspecialisten A/S
Herredsvej 8, 8382 Hinnerup.

Shortlist Rekruttering til Danish Agro logo

Om Danish Agro

Danish Agro a.m.b.a. er et dansk grovvareselskab, ejet af 10.500 danske landmænd. Selskabet blev stiftet i 1901 og er i dag beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.