Scrum Master

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Scrum Master

Virksomhed: EIFO

Vil du gøre en forskel? – og gøre Danmark rigere og verdenen grønnere

Danmarks Eksport- og Investeringsfond søger en erfaren Scrum Master til vores digitaliseringsafdeling. Du bliver en central del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at udvikle og forbedre it-fundamentet og digitaliseringen i vores virksomhed.

Vores udviklere, som arbejder med alt fra indsamling af data via fælles digital indgang til backend systemer som beregner og udbetaler lån mangler en passioneret og dygtig Scrum Master.

Vi har et bredt systemlandskab, som består af en blanding af standard og egenudviklede systemer. Du vil i første omgang skulle koncentrere dig om den egenudviklede del, som baserer sig på Microsoft teknologi, og hvor vi benytter Azure DevOps til styring af opgaver.

Vi tilbyder en stilling med store frihedsgrader til at planlægge dagligdagen, og du kommer til at indgå i udvikling og vedligeholdelse af løsninger, som spiller en afgørende rolle i vores kerneforretning.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som Scrum Master i Digitalisering vil du bl.a. få ansvaret for at

 • stå for refinement af det fremtidige arbejde
 • planlægger sprints og faciliterer andre scrum events
 • bevarer overblik og indsigt i teams backlog
 • støtte teamet i at fjerne forhindringer
 • hjælpe teamet med at håndtere udefrakommende forstyrrelser
 • facilitere diskussioner, beslutninger og problemløsning samt dialog mellem team og forretningsområder

Scrum Master rollen er ikke en fuldtidsopgave, så du skal også være glad for

 • at tage opgaver som opgavekoordinator/projektleder på mindre opgaver
 • at bidrage til forbedring af struktur og arbejdsprocesser

Vi forestiller os, at du

 • har erfaring og er certificeret som Scrum Master
 • har gode samarbejdsevner, og at du er naturligt nysgerrig og har lyst til at bidrage til et fagligt udviklingsmiljø
 • er motiverende, støttende, coachende og har fokus på mennesker og resultater
 • har et godt kendskab til brugen af Azure DevOps
 • eventuelt har erfaringer fra den finansielle sektor – det er et plus, men ikke et krav

Om Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) er skabt ved en sammenlægning af EKF Danmarks Eksportkredit, Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond. Fonden skal give danske virksomheder én fælles indgang til risikovillig, statslig finansiering. Det gælder både for iværksætteren og SMV’eren, der mangler kapital for at kunne udfolde deres fulde potentiale, og for eksportvirksomheden, der skal erobre nye eller usikre markeder.

Vi tilbyder

Et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og resultatskabende virksomhed. Attraktive løn- og ansættelsesvilkår samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Dertil et godt socialt miljø med godt 500 engagerede og dedikerede kolleger. Som medarbejder har du stor indflydelse på indholdet i dit arbejde og planlægningen af din arbejdsdag. Vi lægger samtidig stor vægt på en god balance mellem arbejde og fritid/familie.

EIFO vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om EIFO

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale