Sekretær søges til Refshaleøens Ejendomsselskab, København

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Sekretær søges til Refshaleøens Ejendomsselskab, København

Virksomhed: Refshaleøen Ejendomsselskab A/S

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor du sikrer, at alle ender når hinanden? Er du struktureret, punktligt og pligtopfyldende? Er du systematisk og ansvarsfuld og – Så er det dig vi søger til jobbet som sekretær!

Om jobbet
Som sekretær med reference til CEO Jes Transbøl og Økonomidirektør Peter Christensen bliver du en del af en velfungerende virksomhed på 11 kolleger. Du vil være centralt placeret med kontaktflader til både ledelsen og kolleger. Arbejdsopgaverne vil være mangeartede og kræver en selvstændig og proaktiv profil, der tager initiativ til både igangsætning og løsning af opgaver. Du er drivkraften, finder og organiserer selv opgaverne og fører dem til ende.

Dine primære opgaver bliver følgende:

 • Kontorets daglige administrative drift
 • Mødeplanlægning og kalenderstyring samt mødeforplejning
 • Reception og håndtering af diverse telefonopkald
 • Registrering af ferie og fravær inklusive rapportering til Newsec
 • Håndtering af parkeringskort ift. virksomhedens lejere
 • Indkøb af diverse fornødenheder til kontorets drift, så som kontorartikler, kaffe, frugt mm.
 • Kontakt til rengøringsfirma mm.

Vi ser gerne, at

 • du har nogle års erfaring som sekretær, receptionist eller lignende
 • du har blik for klar og effektiv formidling – herunder, at du er sproglig stærk i dansk, både skrift og tale.
 • du er resultat- og helhedsorienteret, struktureret og løser dine opgaver med høj kvalitet
 • du arbejder selvstændigt, proaktivt og fleksibelt
 • du er ansvarsbevidst, punktlig og pligtopfyldende
 • du er erfaren bruger af office-pakken – specielt Word, Excel og Power Point

Vi tilbyder dig

En spændende stilling i en afvekslende hverdag, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger. Du vil komme til at arbejde i en afdeling med indflydelsen på eget job i lækre nye kontorfaciliteter med udsigt til Københavns smukke havn.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Læs mere om Refshaleøen Ejendomsselskab A/S her: www.refshaleoen.dk/

Ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt på mail pc@refshaleoen.dk
Vi forventer, at holde samtaler torsdag d. 27. august 2020.

Ansøgningsfrist:

Mandag d. 24. august 2020 kl. 12.00.

Refshaleøens Ejendomsselskab job Shortlist rekuttering

Om Refshaleøen Ejendomsselskab A/S

Selskabet ejer og udvikler det tidligere B&W-skibsværfts arealer i København med det formål at skabe en ny bydel med blandede bolig- og erhvervsanvendelser. Som en forberedelse af denne udvikling arbejder selskabet i dag med at aktivere området gennem midlertidige, og ofte, kreative aktiviteter og anvendelser.

Området har de seneste år gennemgået en rivende udvikling, og der er i dag mere end 160 forskellige lejere på området samt op mod to millioner årlige besøgende.

Aktiviteterne spænder fra restauranter, festivaler og udstilling til håndværks- og produktionsvirksomheder. Refshaleøen har med sin nytænkende profil etableret sig som et at de mest spændende byområder i København.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.