Senior Business Intelligence Developer

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Senior Business Intelligence Developer

Virksomhed: EIFO

Vil du gøre en forskel? – og gøre Danmark rigere og verdenen grønnere

Danmarks Eksport- og Investeringsfond søger en dygtig og teknisk stærk BI-udvikler til vores digitaliseringsafdeling, hvor også ansvaret for BI/DW ligger. Du bliver en central del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at udvikle og forbedre it-fundamentet og digitaliseringen i vores virksomhed

Vi har netop besluttet at etablere en ny cloudbaseret og top moderne data-platform baseret på Microsofts teknologier. Du får en enestående mulighed for at komme ombord og være med til denne etablering næsten fra starten.

Samtidig med etableringen af den nye platform vil der også være opgaver i forhold til de nuværende DW-løsninger, ligesom migreringen til den nye platform bliver en del af projektet.

Vi tilbyder en stilling med store frihedsgrader til at planlægge dagligdagen. Du får stor indflydelse på de strategiske beslutninger, og kan præge den retning vores systemer skal udvikle sig hen imod.

Arbejdsopgaver

 • Design og implementering af ny, cloudbaseret BI-platform (i samarbejde med ekstern partner)
 • Drift og vedligehold af eksisterende, on-prem BI-platform
 • Migrering af funktionalitet fra gammel til ny platform
 • Dialog med brugere om krav til- og muligheder i BI
 • Levere sparring i form af kvalificeret mod- og medspil til kolleger ift. data governance
 • Datamodellering

Vi forventer, at du har

 • solid erfaring med BI-udvikling i T-SQL
 • erfaring med ETL og lagdelt BI-arkitektur
 • gode evner til at sætte dig ind i nye forretningsområder og datakilder
 • kendskab til dimensional datamodellering (Kimball-metoder/stjerneskemaer)
 • kendskab til DAX og Power BI
 • erfaring med Python, gerne Spark, Pandas eller lignende
 • erfaring med Git, gerne i Azure DevOps
 • erfaring fra finanssektoren, med cloud og data lakes vil være et plus, men er ikke et krav

Om Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) er skabt ved en sammenlægning af EKF Danmarks Eksportkredit, Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond. Fonden skal give danske virksomheder én fælles indgang til risikovillig, statslig finansiering. Det gælder både for iværksætteren og SMV’eren, der mangler kapital for at kunne udfolde deres fulde potentiale, og for eksportvirksomheden, der skal erobre nye eller usikre markeder.

Vi tilbyder

Et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og resultatskabende virksomhed. Attraktive løn- og pensionsvilkår samt 7 ugers ferie. Dertil gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Endelig har vi et godt socialt miljø med omkring 500 engagerede og dedikerede kolleger. Som medarbejder har du stor indflydelse på indholdet i dit arbejde og planlægningen af din arbejdsdag. Vi lægger samtidig stor vægt på en god balance mellem arbejde og fritid/familie.

EIFO vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om EIFO

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale