Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Senior Mikrobiolog med ledelsesansvar

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Senior Mikrobiolog med ledelsesansvar

Virksomhed: Eurofins
By:

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder inden for foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise inden for de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Vi søger en ny kollega, sparringspartner og leder til vores team på 6 mikrobiologer som, i samarbejde med laboratoriet, er med til at sikre vores kunders tilfredshed, via rettidige resultater af høj kvalitet. Vi søger dig, der ønsker at gøre en forskel både for kunden og teamet. Derudover deler du, og ønsker at arbejde ud fra, vores værdier; Kunden i fokus, Kvalitet, Kompetence & Team Spirit samt Integritet.

Jobbeskrivelse

Som Senior Mikrobiolog vil din primære opgave være, at bidrage til trivslen i dit team. Du vil få mulighed for at sætte retningen for medarbejderudviklingen, ved brug af dine menneskelige egenskaber samt dit faglige mikrobiologiske fundament.

I tæt samarbejde med Business Unit Manageren vil du:

  • Agere faglig sparingspartner for dit team
  • Sikre det gode samarbejde på tværs af den mikrobiologiske afdelingen samt mellem mikrobiologer og kolleger i afdelingerne Kundeservice, Salg og Kvalitet
  • Sikre kvaliteten i teamet ved opretholdelse af procedurer og retningslinjer
  • Assistere ved ansættelser, afholdelse af Medarbejder Udviklingssamtaler (MUS) og være ansvarlig for den overordnede trivsel i teamet

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

  • Du har en relevant mikrobiologisk baggrund og en bred faglig ballast
  • Du er vant til at tage ansvar, træffer beslutninger og handler i en travl og uforudsigelig hverdag
  • Du har erfaring med personaleledelse eller du er klar til det næste skridt i din karriere
  • Du har erfaring med IT – og kendskab til LIMS er et plus
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

Du har gåpåmod, er ihærdig og ønsker at gøre en forskel i din hverdag. Du går forrets og via din strukturerede og systematiske tilgang til dit arbejde samt din motiverende tilgang til mennesker, sikrer du at få alle med, så I sammen når i mål. Derudover er du ambitiøs, kvalitetsbevist og pligtopfyldende. Du ønsker en stejl læringskurve og karriereudvikling– og det kan du få hos Eurofins.

Yderligere oplysninger

Du tilbydes

At blive en del af et team i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på i morgen. Der vil blive støttet op omkring dig og din succes, fra nærmeste leder, kolleger, direktør og supportfunktioner såsom HR, salg og kundeservice.

Der vil være mulighed for at blive en del at Eurofins nationale talentprogram, hvor vi klæder dig yderlige på til at varetage din rolle samt sikre din karriereudvikling. Vi er et hurtigt voksende internationalt selskab, hvor entreprenørånden er i højsædet. Har du ambitionerne, kompetencerne og gåpåmodet, så er vi organisationen, som kan sikre din faglige og personlige udvikling.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Shortlist Rekruttering for Eurofins

Om Eurofins

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale