Senior Privatrådgiver til Handelsbanken City

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Senior Privatrådgiver til Handelsbanken City

Virksomhed: Handelsbanken

Er du på udkig efter et job med et stort selvstændigt ansvar og frie rammer? Brænder du for at rådgive og servicere nuværende og kommende gode kunder? Så er du måske vores nye privatrådgiver til vores filial i Amaliegade.

København City er en filial med en lang historik, enga­gerede medarbejdere og høje ambitioner. Vi har et at­traktivt markedsområde med et stort potentiale for at udbygge og tiltrække nye forretninger.

Som privatrådgiver kommer du til at arbejde i en filial, der er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, og vi arbejder hver dag struktureret med at udvikle forretnin­gen. Filialen består af 18 medarbejdere, og du kommer til at indgå i et velfungerende og kompetent team på ni privatrådgivere.

Handelsbanken har en enkel og decentral forretningsmodel med kunden i fokus i alt, hvad vi gør. I Handelsbanken møder vores kunder altid beslutnings­tagere – ikke budbringere. Det giver bedre og hurtigere beslutningsprocesser for kunden – og mere ansvar til den enkelte medarbejder. Vi arbejder ikke med indivi­duelle salgsmål og budgetter, men indretter vores hver­dag og vælger vores indsatser der, hvor de skaber for­retningsmæssig værdi og giver størst kundetilfredshed.

Om jobbet

Sammen med det øvrige team får du ansvaret for din egen portefølje med nogle af bankens mest spændende kunder. Det bliver dit ansvar at sikre kunderne en kompetent kundeoplevelse og arbejde med at skabe og udvikle stærke, langvarige kunderelationer.

Du indgår naturligt i det målrettede arbejde med at ud­vide kundeporteføljen med nye kunder. Jobbet er selv­stændigt og stiller krav om, at du har lyst til at udvikle dig personligt og fagligt.

Om dig

Vi søger en fagligt stærk, resultatorienteret kollega, der trives med selvstændigt ansvar, involvering i sagseks­pedition og som samtidig er en teamplayer. Vi har altid kundens behov og ønsker i fokus, og vi leverer en høj kvalitet både i vores rådgivning og produktudbud. Det er også vigtigt for os, at du er god til at formidle og kan omsætte budskaber og løsninger, så det giver mening for vores kunder. Som person er du udadvendt, tillids­vækkende, og du har lyst til og mod på at arbejde med nye forretningsmuligheder hos kunderne.

Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.