Senior Property Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Senior Property Manager

Virksomhed: DEAS

Er du den bedste ejendomsadministrator? Så er det dig vi leder efter!

Vil du med på holdet? Deas er på udkig efter de dygtigste ejendomsadministratorer/property managers i branchen til erhvervs- og centerejendomme.

Træd indenfor hos DEAS og bliv en vigtig del af et af vores kompetente teams. Hos os kan du være sikker på at udvikle dig – både gennem sparring med dit team samt kurser og uddannelse.

”Hos DEAS arbejder vi med egen portefølje af ejendomme og vi tror på frihed under ansvar” fortæller afdelingsdirektør Tage Bergsbo.

Få ansvar for din egen portefølje

Med udgangspunkt i din egen portefølje af ejendomme vil arbejdsopgaverne være varierede og du vil dagligt få brug for din viden indenfor jura, økonomi og kommunikation til at løse de alsidige opgaver, der skal varetages.

Du vil indgå i et team af ejendomsadministratorer og en teamchef. Sammen har teamet ansvaret for de administrative opgaver og leverancer til kunderne.

Kunderne vil også have tilknyttet en key account manager (KAM), som har den udfarende rolle ift. kundekontakt og -møder – og på den måde kan du fokusere på de administrative opgaver.

Det betyder, at du bl.a. vil arbejde med:

 • administration af ind- og udflytninger
 • opkrævning af leje og restancehåndtering
 • lejereguleringer og varslinger
 • udarbejdelse af forbrugs- og driftsregnskaber
 • håndtering af fakturaer
 • budgettering og regnskabsafstemninger
 • kommunikation med lejere, kunder, samarbejdspartnere, driftsledere, varmemestre m.fl.
 • Godt samarbejde og struktur på hverdagen

Du forventes at bidrage til et godt samarbejdet i teamet og på tværs i DEAS og vil til gengæld blive mødt af et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet og teamånd sammen skaber en arbejdsdag, hvor vores medarbejdere trives.

Du får fantastiske professionelle kollegaer der vil yde dig masser af sparring, for vi er der for hinanden, arbejdsmæssigt som socialt. Du får opgaver der spænder vidt og bredt, og som en del af vores kompetente teams leverer vi, sammen, kundeservice, kvalitet og effektivitet.

Du kan med andre ord udvikle dig hos os – og vi har endda vores helt eget DEAS Akademi, så du hele tiden kan dygtiggøre dig. Læs mere om os som arbejdsplads her.


Erfaren ejendomsadministrator

Du kommer med stor erfaring som ejendomsadministrator og arbejder struktureret og så kan du se dig ind i vores motto: Det vi gør, det gør vi ordentligt.

Som person trives du med en varieret hverdag med mange forskellige opgaver – også dem, der pludselig opstår, hvis telefonen ringer, og der skal ydes akut service til en lejer eller kunde.

Samtidig er du god til at samarbejde, og du har et stort servicegen.

Derudover har du:

 • solid erfaring som ejendomsadministrator
 • erfaring med Excel og udarbejdelse af forbrugs- og driftsregnskaber
 • gerne kendskab til UNIK Bolig 4
 • et flydende dansk i skrift og tale

Sammen står vi stærkere

Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen med stor viden om alle detaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det, de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i ejendommene.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt. Vi tænker hele tiden i at sikre vores kunder og lejere de bedst mulige løsninger, bl.a. gennem vores digitale strategi, der rummer en lang række selvbetjeningsløsninger.

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo

Om DEAS

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og over 70.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Læs mere om karriere og rekruttering hos DEAS
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.