Senior Sales Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Senior Sales Manager

Virksomhed: VIKING Life-Saving Equipment

Har du erfaring med internationalt projektsalg inden for Personal Protective Equipment (PPE) og kan du vedligeholde og udvikle forretningsområder i Sydamerika, Asien og Europa? Hvis JA, så søger vi en erfaren salgsprofil til rollen som Senior Sales Manager.

Hos VIKING er kvalitet og sikkerhed topprioritet. Vores mission er klar – vi beskytter og redder menneskeliv over hele verden, hvilket også afspejles i vores høje ambitionsniveau.

Med base på hovedkontoret i Esbjerg, får du reference til Global Fire Sales Director. Dette en enestående mulighed for, at blive en del af VIKING Fire og et team på 26 kollegaer i organisationen Global Fire Segment og PPE Fire Products, og have verden som arbejdsplads. 

Om VIKING Fire

VIKING Fire er en global leder inden for beskyttelsestøj til brand- og redningspersonale.

Med årtiers erfaring er VIKING anerkendt og en af de førende virksomheder inden for udvikling af brandsikkerhedstøj og redningsudstyr. PPE Fire afdelingen er dedikeret til at levere state-of-the-art beskyttelsesløsninger til professionelle brandfolk og redningspersonale over hele verden.

Vi forstår de krævende forhold, som brandfolk står over for og vi ved, hvert sekund tæller under en redningsoperation. Derfor har vi designet dragter til at give maksimal beskyttelse – uden at gå på kompromis med komforten.

Med et bredt udvalg af tilbehør, lagkombinationer og skræddersyede løsninger kan brand- og redningstjenester vælge den perfekte dragt til alle behov. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden, og vores produkter er kendt for deres exceptionelle holdbarhed og pålidelighed. Vores innovation og løbende forskning sikrer, at produkterne altid er i front, når det kommer til at levere den bedst mulige beskyttelse og ydeevne.

Vil du med om bord?

Som Senior Sales Manager bliver du ansvarlig for, at promovere VIKING Fires produkter til landbaserede brandvæsener – enten direkte eller gennem distributører. 

Stillingen omfatter både projektsalg til eksisterende kunder samt udvikling af nye kundeområder. Vi forventer du har erfaring med projekt- og forhandlersalg og er vant til, at agerer i et internationalt miljø med fokus på langvarige relationer og opnåelse af solid pipeline.

Gennem mange år har stillingen været varetaget af en særdeles erfaren kollega. Han går på pension i 2024 og vi ønsker at give ”faklen videre” snarest muligt, så der er god tid til overdragelse af opgaver og ansvarsområder.

Så, hvis du brænder for at levere og arbejde med international projektsalg, er dette en unik mulighed for at blive en del af VIKING Fire.

Af opgaver kan nævnes:

 • Projektsalg, tender/udbud og salgssupport med fokus på, at fastholde og udvikle de langsigtede kunderelationer 
 • Afholdelese af kundemøder – fysisk eller via Teams, samt identificere fremtidige salgsmuligheder
 • Deltagelse i udstillinger og møder med leverandører
 • Etablere og vedligeholde en tæt kontakt til forhandlere, kunder og andre eksterne relationer
 • Være ajour med udvikling i forhold til produkter, markeder, kunder og konkurrenter
 • Deltagelse i udarbejdelse af salgsprognoser, marketingplaner og budgetter 
 • Salgsrelaterede opgaver, herunder tilbudsgivning og opfølgning på salgsordrer
 • Udvikling og sparring gennem et globalt netværk

Årligt må du forvente 50-60 globale rejsedage.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Din baggrund

For at få succes har du erfaring fra en lignende stilling og gerne en relevant uddannelsesbaggrund, inden for salg og textil. Du har gode kommunikationsevner, og så er du passioneret, når det gælder kunderelationer. 

Som kundens professionelle rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop kundens behov. Din arbejdsstil er tillidsskabende, innovativ og professionel – med en ”can do” adfærd.

Din personlighed er ligeledes afgørende. Du er proaktiv, nysgerrig, detaljeorienteret og selvdreven. Og så evner du, at skabe et stærkt samarbejde på tværs – både internt og eksternt. 

Forudsætningerne for at få succes i stillingen er, at:

 • Du har erfaring med projektsalg af PPE udstyr 
 • Du har viljen til at tilegne dig viden om konkurrenter, relevante lovkrav og godkendelser inden for området
 • Du har viljen til, at tilegne dig teknisk viden 
 • Du har forretningsforståelse og kan navigere i en global multikulturel organisation

Sprogligt er du på et højt niveau i engelsk, dansk og meget gerne også tysk. Har du kendskab til spansk, er det en fordel, men ikke et krav.

VIKING tilbyder

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

I VIKING har vi en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Vi har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde, der aftales på individuel basis inden for rammerne i stillingen samt gældende politik.

JOIN VIKING – YOUR CAREER IS SAFE WITH US

Shortlist-Rekruttering-Viking

Om VIKING Life-Saving Equipment

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale