Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Senior Technical Instructor

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Senior Technical Instructor

Virksomhed: Solar

Brænder du for at undervise og har du en stor viden inden for vedvarende energiløsninger? Er du videbegærlig, engageret og en god formidler? Så er du måske Solar Schools nye Senior Technical Instructor.

Vi søger en ægte teknisk ”nørd” i vedvarende energi, som har passion for at undervise og inspirere vores tekniske kursister. Stillingen kræver engagement, gå-på-mod og en evne til at tune ind på samme kanal som kursisterne.

”Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt for Solar Skolen, for, som du helt sikker ved, er området vedvarende energi og grøn omstilling i en rivende udvikling, og efterspørgslen på opkvalificering er konstant stigende”.

Danni Baltzer Vinding, Manager for Solar School

Dine arbejdsopgaver

Vi har de bedste kursister og studerende i Danmark, og din hverdag vil hovedsageligt gå med at planlægge, udvikle og afholde kurser, uddannelse og webinarer for dem.

Kort fortalt skal du:

  • Undervise i vedvarende energi (varmepumpe, solcelle, ventilation og bæredygtighed mm.)
  • Udvikle og vedligeholde undervisningsmateriale og -udstyr
  • Udvikle, planlægge og sælge virksomhedstilpassede kursusforløb
  • Udarbejde e-learningsmateriale og læringsvideoer
  • Afholde webinarer, seminarer og indlæg for Solar kunder eller internt i Solar

Du vil styre dine egne arbejdsopgaver, ligesom du vil komme til at deltage i og bidrage til teamets øvrige opgaver med at understøtte driften. Du bliver en del af et team, som værdsætter faglighed og fællesskab lige højt. Du vil skulle undervise i hele landet, men primært hos Solar i Vejen og Brøndby. Vi afholder jævnligt kurser hos vores kunder og på andre Solar lokationer, så du må forvente at have omtrent 30 dage/årligt ude af huset.

Dine kvalifikationer

Det vigtigste for os er, at du besidder en bred viden inden for vedvarende energi og har en praktisk indsigt i el, køl og vvs branchen, men derudover har vi følgende forventninger:

  • Det en forudsætning for at kunne tilbyde faglig sparring og kompetenceudvikling af høj kvalitet til vores kursister, at du løbende holder dig opdateret omkring branchens udvikling, nyeste tekniske løsninger/trends og lovgivning
  • Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund, og er efteruddannet som maskinmester, ingeniør eller elinstallatør
  • Du skal være i stand til at omsætte din teoretiske indsigt og praktiske erfaring til relevant undervisning, hvor din evne til at videreformidle vil være afgørende
  • Du er serviceminded og proaktiv overfor alle kursister uanset deres baggrund
  • Du er god til at opbygge nye relationer, og du værdsætter den gode kundekontakt

Hvem er Solar School?

Solar School er en del af Solar. Vi tilbyder kurser og efteruddannelse, hvor vi årligt har cirka 3000 kursister på besøg. Vores mål er at skabe et sted, hvor man i løbet af hele sin karriere kan uddanne og dygtiggøre sig, hvad enten man har brug for at styrke de tekniske kompetencer eller videreudvikle sin virksomhed. Vi samarbejder med de dygtigste undervisere, som kender installationsbranchen. Vores kurser er i øjenhøjde, og pakket ind i uformelle rammer med tilhørende god forplejning, så vores besøgende har de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af sit uddannelsesophold.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale