Server-specialist til Windows og Cloud

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Server-specialist til Windows og Cloud

Virksomhed: Københavns Lufthavne

Vil du være med til at udvikle og drifte infrastrukturen for Københavns Lufthavns Microsoft og Cloud miljøer? Har du mod på både at vedligeholde og udvikle serverne samt sikre en god og sikker performance? Så har CPH jobbet for dig!

Om jobbet
Som en del af vores server team får du ansvar for at drive og udvikle Microsoft Servere og Cloud miljøer. Du er med til at sikre, at de altid er optimeret i forhold til CPH´s nuværende og fremtidige behov, herunder også vores hybrid-cloud miljø.

Jobbet spænder over mange forskellige kompetencer og ansvarsområder. På projekter er teamet involveret i hele processen fra design til implementering, ligesom de er meget selvkørende ift. drift og optimering. Det er derfor muligt at arbejde med en bred vifte af teknologier men også specialisere sig i dele af dem.

Du vil få medansvar for at:

 • Udvikle og vedligeholde Microsoft Server platform samt omkringliggende services – f.eks. Active Directory, PKI, Exchange
 • Udvikle og vedligeholde Azure AD
 • Udvikle og optimering af server og storage hardware platforme, baseret på Dell og Cisco
 • Deltage i projekter med rådgivning indenfor Infrastruktur
 • Vedligeholdelse og optimering af VMware platforme & Cloud løsninger

Som en del af jobbet vil du deltage i en 24/7 rådighedsvagt for teamets systemer.

Hvem er du?
Du er en erfaren IT-generalist eller specialist med flere års erfaring indenfor Microsoft server teknologier på virtuelle platforme. Derudover har du erfaring med en eller flere af disse teknologier:

 • Scripting og automatisering
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • VMware
 • IT Sikkerhed
 • Monitorering af systemer

Du har lyst til at arbejde i et krævende, reguleret, sjovt og til tider hektisk miljø. Vi går langt for at sikre, at IT er en medspiller for vores kolleger, og at passagerer kommer hurtigt og sikkert gennem lufthavnen.

Som person er du ansvarlig og motiveres af at levere høj driftsstabilitet. Du er positiv i din omgang med kolleger – også i situationer med modstand og udfordringer. Københavns Lufthavn består af mange områder som alle er afhængige af hinanden, så samarbejde og kommunikation er en stor del af hverdagen.Et dedikeret og kompetent team glæder sig til at tage imod dig
CPH IT består af ca. 80 medarbejdere, som i samarbejde med en stor mængde leverandører håndterer alle lufthavnens applikationer og systemer. Vi skal forandre og forvandle IT i takt med, at forretningen ændrer sig – drevet af vores vækst og ønske om at være en lufthavn, der ikke er set før.

CPH Airports Københavns lufthavn bruger Shortlist til rekruttering på specialister og ledere

Om Københavns Lufthavne

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Læs mere om ansættelses- og rekrutteringsproces hos Copenhagen Airports
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.