Rekruttering af Service Asset & Configuration Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Service Asset & Configuration Manager

Virksomhed: Copenhagen Airports

Shortlist Talent Acquisition rekrutterer Service Asset & Configuration Manager til København Lufthavne

Vil du være med til at videreudvikle vores Service Asset & Configuration Management (SACM) proces i CPH IT? Kan du navigere blandt både teknikere og ledere, og kan du sikre registreringskvalitet, opfølgning og udvikling af processer?  Har du styr på ServiceNow? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet

Som Service Asset & Configuration Manager er du ansvarlig for vores politikker, processer og procedurer på området.

Du er med til at sikre, at CPHs systemlandskab er dokumenteret og ikke mindst, at data kan anvendes i praksis til planlægning, monitorering og rapportering. Du har en drivende rolle i forhold til at sikre, at al nødvendig viden overleveres fra projekter til IT-drift. Du vil agere sparringspartner til projektledere og til IT driftsorganisationen i relation til at SACM-processen korrekt og optimalt afviklet.

Arbejdet spænder fra vedligehold af CMDB-registreringer, integration til datakilder (eks. SNOW, Qualys, Data Warehouse), udvikling af IT Asset Management modeller på tværs af IT og CPH, implementering af ny ServiceNow funktionalitet og løsning af SACM relaterede ServiceNow sager.

Alle processer og workflows styres i ServiceNow, og du har naturligvis ansvar for hele SACM-området. I peak perioder bidrager du til andre opgaver relateret til de øvrige IT Service Management områder.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvarlig for vedligeholdelse af SACM-politik og procedure
  • Sikre anvendelse af SACM-procedurer på tværs af CPH
  • Sikre løbende optimering af processer i ServiceNow
  • Etablering af data integration til optimering af SACM-kvalitet
  • Vurdere registreringskvalitet samt sikre optimering
  • Rapportering og kommunikation internt og eksternt angående registreringskvalitet
  • Supportere og rådgive projektledere, IT-drift og andre CPH stakeholders
  • Koordinering af vedligeholdelsesopgaver og deltagelse i evt. udviklingsarbejde i et vist omfang


Hvem er du?

Vi forventer, at du har et stort kendskab til IT-verdenen generelt, og at du selvstændigt kan drive dine opgaver og dit ansvar – naturligvis med masser af input fra dine mange nye kolleger. Du er vant til at arbejde systematisk, struktureret og du sikrer fremdrift under hensyn til tiden og opgavernes prioritet.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtigt, men du har mindst fem års erfaring i rollen som Service Asset & Configuration Manager eller en tilsvarende position. Du arbejder fortroligt i ServiceNow med CMDB og Asset Management funktionalitet, du har teknisk viden vedrørende integration, og du kan skabe processer og workflows til optimering og automatisering.

Du skal være i stand til at fungere i en kompleks organisation og udfordre eksisterende dogmer på en kritisk, men konstruktiv måde, hvor du har fokus på både det store billede og detaljen. Du kan kommunikere med både teknikere og topledelse, og du kan holde hovedet koldt, når det brænder på.

I lufthavnen kommunikerer vi på både dansk og engelsk. Vi forventer, at du har stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på begge sprog

Som person er du en effektiv holdspiller, der kan lede, men også arbejde selvstændigt, når det er nødvendigt.

Om teamet

Du bliver del af CPHs IT Asset & Service Management team på ti personer. Vi arbejder efter ITIL og benytter ServiceNow til al ITSM. Omgangstonen i CPH er uformel og afslappet. Vi har en god work-life balance, og du kan i høj grad selv planlægge arbejdsdagens afvikling efter aftale med din leder.

Copenhagen Airports anbefaler Shortlist Talent Acquisition som fremtidens rekrutteringsbureau-min

Om Copenhagen Airports

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Læs mere om ansættelses- og rekrutteringsproces hos Copenhagen Airports
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.