Serviceminded pensionsrådgiver med stor gennemslagskraft

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Serviceminded pensionsrådgiver med stor gennemslagskraft

Virksomhed: Sampension

Vil du være med til at sætte rekorder? I Kunderådgivning & Salg har vi netop budt to nye kundeporteføljer velkomne, og flere kunder er på vej. Vi søger en kollega, der brænder for troværdigt salg og rådgivning over telefonen.


Kundeorienteret til fingerspidserne
Din primære opgave vil være at yde en førsteklasses service gennem rådgivning af vores mere end 300.000 kunder, når de ringer med spørgsmål om alt fra opsparing til forsikringer og investeringsprofiler. En anden opgave kan være mere proaktiv, hvor du tager teten, kontakter vores kunder og afdækker deres behov for at sikre, at de har den optimale løsning.


Erfaren og selvkørende rådgiver med kundens behov i centrum

Af faglige kvalifikationer forventer vi, at:

  • du trives med ”at være på” og kan lide at rådgive over både telefon og digitale platforme
  • du er dygtig til at lytte dig frem til kundens behov og et skridt foran i din rådgivning
  • du hurtigt kan udarbejde en behovsanalyse og gennemgå kundens samlede økonomi  
  • du styrer sikkert samtalen i mål, så kunden føler sig tryg og forstået
  • du er omstillingsparat og ser muligheder fremfor begrænsninger i en travl hverdag

Det er et krav, at du kan kommunike på engelsk, da vi har engelsktalende kunder. Vi ser gerne, at du har erfaring fra den finansielle branche – gerne fra et kunderådgivningsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt.


Brænder for at levere resultater i et trygt miljø  
Som person:

  • har du lyst til at blive del af en performancekultur, hvor positiv feedback er del af hverdagen
  • trives du i et miljø med fokus på resultater og høj kundetilfredshed
  • er du proaktiv, arbejder struktureret og følger helt naturligt opgaver til dørs
  • arbejder du for at nå både teamets mål og individuelle mål
  • er du fleksibel, når der er behov for det


Vi tager hånd om din videreuddannelse
Vi stiller store krav til niveauet af vores telefon- og webrådgivninger, og vi sørger for, at du løbende kommer på kurser inden for fx salg, udvikling af spørgeteknikker og kurser på Forsikringsakademiet.

Du bliver del af en afdeling på 27 personer, to teamledere og en afdelingschef. Vi er ambitiøse og sætter barren højt. Men det sker i et trygt miljø med en nærværende ledelse, hvor vi hjælper hinanden, fejrer succeser og har en uformel omgangstone.
En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Om Sampension

Sampension er et kundeejet pensionsselskab, der tilbyder både arbejdsmarkedspensioner og firmapensioner. Vores vigtigste opgave er at sikre kunderne de bedst mulige pensioner. Derfor har vi fokus på det, som gør pensionsordningerne mere værd – lave omkostninger, gode afkast, fleksible produkter og kompetent kundeservice.

Vi er Danmarks tredje største pensionsselskab og er ca. 315 kompetente medarbejdere, med en forretningsstrategi, der hviler på ambitionen om at være det bedste pensionsselskab herhjemme.

Vores organisation er præget af høj faglighed, kontinuitet og fokus på konstante forbedringer.

Læs mere om rekruttering og ansættelsesproces hos Sampension
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.