Skadebehandler

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Skadebehandler

Virksomhed: AP Pension

Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension og er du interesseret i, sammen med dedikerede kollegaer, at give den bedste kundeoplevelse? Er du en erfaren skadebehandler med indsigt i forsikring for områderne Kritisk Sygdom? Så er stillingen her noget for dig, for vi søger en erfaren og dygtig skadebehandler inden for Kritisk Sygdom til vores Skadeafdeling.

Om jobbet

Du bliver en del af en afdeling, som skadebehandler på Kritisk Sygdom, Ulykke og forsikring til børn (Børnepakker). Vores nye kollegaer har erfaring med håndtering af sager vedr. Kritisk Sygdom, har hjertet på rette sted, er servicemindede og ønsker at give vores kunder en omsorgsfuld og professionel behandling, når de har brug for deres forsikring.

Skade hører til i AP Pensions Sundhedsområdet, og er en afdeling, der består af en bred vifte af fagligheder blandt andet forsikringsuddannede, sygeplejersker, socialrådgivere og læger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Telefonisk og skriftlig kontakt til kunder, som har brug for hjælp inden for vores skadesprodukter.
 • Ansvar for sagsbehandling ud fra vores betingelser for Kritisk Sygdom, Ulykke og Børnepakker herunder godkendelser og afslag.
 • Håndtering af klagesager.
 • Tæt samarbejde og sparring med kollegaer i Skade samt bl.a. Salg og lægekonsulenter
 • Indhentelse af oplysninger fra læger og hospitaler. Denne opgave løftes med støtte fra vores administrative team
 • Indgå i et åbent og udviklende samarbejde med kollegaerne i teamet samt hele Skade

Din profil

Vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til nedenstående punkter:

 • Det er et krav at du har min. 3 års erfaring fra skadesbehandling af Kritisk Sygdom og hermed grundlæggende medicinsk forståelse inden for kritiske sygdomme
 • Du er motiveret af at give en omsorgsfuld og professionel kundeoplevelse både telefonisk og skriftligt, herunder have en vis robusthed i forhold til de ofte sårbare situationer kunderne er i når de kontakter os.
 • Du kan sætte dig i kundens sted og få kunden til at være tryg gennem forløbet
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar, men i høj frad også være en teamplayer.
 • Du har et positivt sind og ser muligheder
 • Du er omstillingsparat og har interesse i at arbejde i en virksomhed i udvikling
 • Du kan lide at tage fat og holder hovedet koldt i travle perioder

Vi tilbyder

 • En udfordrende og spændende hverdag
 • Et motiverende arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde og en uformel omgangstone
 • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring og flekstid
 • Vi ligger tæt på offentlig transport. Et stenkast fra Nordhavn St.

Om AP Pension

AP Pension vil være det mest værdiskabende og bæredygtige pensionsselskab for alle kunder hele livet. Vi arbejder hver dag for kundernes overskud – både økonomisk og menneskeligt. Vi værner om en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine færdigheder i spil. Din udvikling tager afsæt i vores kulturprincipper – superiør, kundenær og effektiv – hvor vi sammen får tingene til at ske og sørger for, at kunderne er i trygge hænder.

Hos AP Pension ønsker vi at skabe en arbejdsplads med lige muligheder for alle, hvor nye samarbejdsformer og perspektiver bidrager til de bedste løsninger for vores kunder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, kønsidentitet, race, oprindelse, religion, etnicitet eller handicap til at søge stillingen.

Kan du se dig selv i vores værdier, og ønsker du at bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så kom og vær en del af AP Pension.

Om AP Pension

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale