Socialrådgiver til sundhedscenter

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Socialrådgiver til sundhedscenter

Virksomhed: Sampension

I Sampension har vi rigtig travlt. Vores Sundheds- og Skadesafdeling har brug for et ekstra sæt hænder, der kan støtte og vejlede ved sygdomsforløb. 

Afdelingen og dine arbejdsopgaver
En hjørnesten i Sundheds- og Skadesafdelingen er at yde professionel rådgivning, kompetent sagsbehandling og sikre det bedst mulige sygdomsforløb for vores kunder.

Som vores nye kollega vil din primære opgave være telefonisk kontakt med kunder, som er sygemeldt eller i risiko for at blive det med det formål at støtte, vejlede og rådgive kunden. Herunder at planlægge og igangsætte særlige forløb for kunder, der har brug for hjælp til at blive raske og vende tilbage til arbejdsmarkedet. Du skal også være med til at udvikle nyt tiltag til gavn for de syge kunder samt på sigt også være med til at videreudvikle vores sundhedscenter. 

Du får en vigtig rolle i forhold til proaktiv kunderådgivning – både telefonisk og på skrift. Det er derfor et krav, at du har et godt kendskab til sociale ydelser – særligt sygedagpenge og førtidspensionsområdet.

Dine kvalifikationer
Du er uddannet socialrådgiver, og har du praktisk erfaring fra et pensionsselskab, vil det være en klar fordel. Vi forventer, at du er engageret, dygtig, omhyggelig og har det drive, der kræves for at kunne rådgive kunder. Du er struktureret, tager ansvar og følger helt naturligt opgaver til dørs inden for deadline.

Vi ser gerne, at du:

  • har erfaring fra liv- og pensionsområdet
  • har interesse for det sundhedsfaglige og/eller forsikringsmæssige område
  • trives i en proaktiv rolle, hvor du kan lide at servicere kunder
  • er en stærk formidler – både på skrift og i tale
  • arbejder effektivt og kan bevare overblikket – også i travle situationer
  • trives i en hverdag, hvor du ikke altid kan planlægge din dag

Fokus på faglig og personlig udvikling
For at vi kan yde den bedste service over for vores kunder, investerer vi i vores medarbejdere. Har du ikke en uddannelse inden for liv- og pensionsområdet, er det en forudsætning at du vil videreuddanne dig på forsikringsakademiet. Dine kolleger vil også sørge for en grundig oplæring, så du er godt rustet til at servicere vores kunder.Bliv del af en velfungerende organisation 
Vi tilbyder dig at blive del af en kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling, hvor vi skaber resultater til fordel for kunderne. Ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Om Sampension

Sampension er et kundeejet pensionsselskab, der tilbyder både arbejdsmarkedspensioner og firmapensioner. Vores vigtigste opgave er at sikre kunderne de bedst mulige pensioner. Derfor har vi fokus på det, som gør pensionsordningerne mere værd – lave omkostninger, gode afkast, fleksible produkter og kompetent kundeservice.

Vi er Danmarks tredje største pensionsselskab og er ca. 315 kompetente medarbejdere, med en forretningsstrategi, der hviler på ambitionen om at være det bedste pensionsselskab herhjemme.

Vores organisation er præget af høj faglighed, kontinuitet og fokus på konstante forbedringer.

Læs mere om rekruttering og ansættelsesproces hos Sampension
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.