Stærk CSR Manager søges til international og ambitiøs virksomhed

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Stærk CSR Manager søges til international og ambitiøs virksomhed

Virksomhed: Eva Solo
By:

Hos Eva Solo ønsker de at optræde ansvarligt overfor miljø og omgivelser. Derfor søger vi nu en CSR ansvarlig til Eva Solo, som sammen med Eva Solo’s direktion sætter ambitiøse mål og sikrer, at de når derhen.

Med dit engagement og drive sikrer du, at beslutningerne bliver implementeret og rodfæstet bredt i organisationen. Du bliver en integreret del af produktudviklingsafdelingen og får reference til vores Product Development Director.

For den rette kandidat vil det være muligt at gøre en kæmpe forskel og sætte et markant aftryk på Eva Solo’s arbejde med alle aspekter indenfor CSR.

Din rolle og opgaver

De vigtigste ansvars- og arbejdsopgaver bliver:

 • Sparring med direktionen og sammen fastsætte ambitiøse mål
 • Ansvarlig for FSC certificering og årlig audit
 • Sikring af ansvarlig leverandørstyring via BSCI Amfori medlemskab
 • Arbejde med de allerede valgte 3 verdensmål
 • Sikring af cirkulær produktudvikling for øget bæredygtighed
 • Implementering af grønt regnskab/klimaregnskab
 • Dokumentation på fødevarekontaktmaterialer, herunder udarbejdelse af overensstemmelseerklæringer og kontrol af den modtagne dokumentation
 • Interne CSR initiativer på egen lokation
 • Kontinuerligt at kende lovgivning og regler samt sikre, at virksomheden er orienteret om de nyeste udviklinger indenfor CSR og bæredygtighed

Kvalifikationer og erfaring

Vigtigt er det, at du er selvkørende, vedholdende, resultatorienteret, pragmatisk og en stærk kommunikator, som kan begå sig i hele organisationen.

 • Du har et stort potentiale og er passioneret for hele CSR området. Du udlever det sikkert også i høj grad privat
 • Du har en solid erfaring på min. 3 år fra lignende stilling
 • Du har stor forståelse for produktudvikling og for hele leverandørkæden
 • Du har relevant uddannelse fra DTU, RUC eller CBS


Ansættelsesforhold

Eva Solo har en sund arbejdskultur, gode kollegaer, frokost- og massageordning ligesom de har en sundhedsforsikring til alle medarbejdere. Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pension.

Shortlist Talent Acquisition rekruttering for Eva Solo

Om Eva Solo

Under varemærkerne Eva Solo og Eva Trio udvikler og markedsfører Eva Solo A/S en bred vifte af designede køkken- og gaveprodukter samt møbler. Vi har over 100 års erfaring og er en særdeles solid og stærk virksomhed. Vores produkter forener funktionalitet med design og høj kvalitet. Virksomheden er danskejet og har domicil i Måløv – blot 30 minutter fra København K og med S-tog station i gå afstand.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.