Stedfortrædende filialdirektør til Sydbank, Amager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Stedfortrædende filialdirektør til Sydbank, Amager

Virksomhed: Sydbank
By:

Som Stædfortræder for filialdirektøren forudsætter vi, at du kan yde en engageret og kompetent rådgivning overfor en spændende kundeportefølje af privatkunder. Du kan desuden få en vigtig rolle i filialen som stedfortræder og daglig sparringspartner for filialchefen. Du får også en rolle i at være med til at præge filialens fremadrettede udvikling. Jobbet kan samtidig være første trin i et lederudviklingsforløb, hvis du har ambitioner i den retning. 

Om afdelingen 

Amager er et spændende område med et stort potentiale, og vi arbejder målrettet med at rådgive vores eksisterende kunder og tiltrække nye spændende kunder. Filialen er kendetegnet ved godt humør, stor vindermentalitet og et velfungerende socialt sammenhold – og når vi sætter os et mål, så når vi det. Vi går ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning. 

Vi har fokus på konstant at udvikle os, så vi kan opfylde kundens fremtidige behov, hvorfor gensidig feedback er en naturlig del af vores dagligdag. Vi ved, at gode relationer og samarbejde er nøglen til succes, så det holder vi for alt i verden fast i. 

Som Stedfortræder i Sydbank: 

 • Er du bankuddannet og har erfaring fra et lignende job, meget gerne i lokalområdet 
 • Har du særligt stærke kompetencer indenfor bolig, pension og kreditområdet 
 • Er du en person, som går foran og er vant til at præstere på et højt niveau 
 • Leder og deltager du aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter 
 • Kan du hurtigt opbygge relationer til både nye og eksisterende kunder, ligesom du har erfaring med, hvad der skaber den gode kundeoplevelse på kort og langt sigt 
 • Er du en god rollemodel, der tænker ”vi” fremfor ”jeg” 
 • Motiveres du måske af rollen som stedfortræder og sparringspartner for filialchefen 

Vi tilbyder: 

 • Mulighed for at videreudvikle dine ledelsesevner som stedfortræder 
 • En inspirerende arbejdsdag, hvor du er en del af et velfungerende team i et spændende miljø 
 • En spændende kundeportefølje, du kan videreudvikle 
 • Et interessant og udadvendt job i en organisation med et højt ambitionsniveau 
 • En åben og inspirerende samarbejdsform i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar 
Shortlist rekruttering til Sydbank logo

Om Sydbank

Sydbank er i dag det tredjestørste pengeinstitut i landet. I Sydbank er der højt til loftet, hvorfor vi hylder principperne udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Det er derfor kun dine egne ambitioner og lysten til at lære nyt, som afgør dine karrieremuligheder i Sydbank.

Læs mere om karriere, ansættelses- og rekrutteringsproces hos Sydbank
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.