Talent Acquisition Consultant til Shortlist

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Talent Acquisition Consultant til Shortlist

Virksomhed: Shortlist - The Talent Acquisition Company
Har du en brændende passion for at forstå og connecte mennesker med udfordrende muligheder i nogle af Danmarks mest interessante virksomheder?

… så hop ombord i en af Danmarks mest spændende start-ups i rekrutteringsbranchen.  

Shortlist er en nutidig rekrutteringspartner, som gør det ualmindeligt nemt for virksomheder at bruge eksterne rekrutteringskonsulenter. Vi udfylder det gap i markedet, der længe har eksisteret mellem jobannoncering og traditionel rekrutteringsbistand.

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at finde, kvalificere og motivere medarbejdere til virksomhedernes egen rekrutteringsproces. Vores service er simpelt og lige til for at virksomhederne at bruge. Vi leverer værdi lige præcis der, hvor kunden har brug for det, samtidig med at de beholder ejerskab på rekrutteringen. Det giver grobund for det bedst mulige samarbejde, mens virksomhederne kan koncentrere sig om det, de er bedst til.

For at bibeholde væksten og ekspandere yderligere i Danmark og globalt, har vi brug for passionerede mennesker som kan hjælpe os med at få det til at ske. Vi søger derfor mennesker der deler vores ualmindelige høje ambitioner om at skabe værdi til vores kunders rekrutteringsprocesser, både nationalt og internationalt.

Shortlist vækster stort og overhaler konkurrenterne i rekrutteringsbranchen-min.png

Hvad laver vores nye Talent Acquisition Consultant hos Shortlist?

Din rolle som Talent Acquisition Consultant er vital for vores succes, hvor du bliver ansvarlig for kundeforholdet og for at sikre, at kandidater får den bedste oplevelse gennem processen. Du brænder for at levere resultater og er klar til at gå det ekstra skridt for kunden, der sikre at de får en oplevelse ud over det sædvanlige. Samtidig vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores kommercielle team, der står for salgsaktivisterne, hvor du vil blive koblet på, så snart opgaven er klar til afdækning. Ansvarsområderne er mange i en start-up, og du kan blandt andet forvente at:

 • Finde, tiltrække og motivere kandidater på alle niveauer gennem search og individuel dialog
 • Sikre fantastisk processer for dine kandidater og vores kunder
 • Tage ejerskab på search projekter, screening, virtuelle interviews, rapportering og præsentation af kandidater
 • Optimere processer, koncepter og kommercielle aktiviteter

Ønskede kvalifikationer

Fælles for os alle er, at vi er dedikeret, passioneret og kommercielle i vores tilgang til arbejdet. Det forventer vi naturligvis også, at vores kommende kolleger er. Vi har ikke krav til en specifik uddannelse eller antal års erfaring, længe du er en superstjerne på andre punkter, der har den rigtig attitude, Dog skal du kunne hakke disse punkter af:

 • Det vigtigste – du er ambitiøs. Du vil udvikle dig selv og sekundært Shortlist til det næste niveau
 • Du har et yderst højt abstraktionsniveau og er en stærk kommunikator
 • Ubetinget dedikation
 • Stærk selvmotivation og en åbenlys konkurrencepræget, resultatorienteret tilgang
 • Villig til at tage risiko og tænke ud af boksen
 • Du har erfaring med at afdække ansættende leder og interviewe kandidater
 • Vores ideelle kandidat er social stærk og har en vindende personlighed.
 • Videregående uddannelse på bachelor eller kandidatniveau med gode resultater

Det er der i det for dig..

 • Du bliver en del af en innovativ startup, der nytænker en traditionel branche – og med stor succes!
 • Du kommer til at samarbejde med nogle af Danmarks største brands og mest spændende virksomheder
 • Du får mulighed for at blive en del af en vækstvirksomhed, hvor dine ambitioner er afgørende for, hvor langt du kan nå
 • Du får familiære, sjove og fantastiske kolleger med højt til loftet og korte beslutningsveje
 • Mulighed for at tage ejerskab og løse udfordrende opgaver for de mest attraktive virksomheder i markedet.

Yderligere

Arbejdssted: Lækre nybyggede lokaler i Søborg tæt på offentlig transport og med alle tænkelige faciliteter.

Arbejdstid: Fuldtid

Ønsker du at høre mere til stillingen, kontakt CEO Nicklas Mohr Andersen på +45 60 13 77 34 eller mail: nicklas.andersen@shortlist.dk

Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist - The Talent Acquisition Company

Shortlist er en nutidig rekrutteringspartner, som gør det ualmindeligt nemt for virksomheder at bruge eksterne rekrutteringskonsulenter. Vi udfylder det gap i markedet, der længe har eksisteret mellem jobannoncering og traditionel rekrutteringsbistand og har en unik service og placering i markedet.

Om os siger vores kunder blandt andet: ”Branchen har godt af nye aktører, der udfordrer de traditionelle måder at gøre tingene på – det er på tide, at der endelig kommer nogen og støver lidt af i branchen” – HR Direktør, Sampension
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.