Teamleder til Mikrobiologisk afdeling

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Teamleder til Mikrobiologisk afdeling

Virksomhed: Eurofins Steins Laboratorium A/S
By:

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder inden for foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise inden for de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Eurofins mikrobiologiske afdeling består af 60 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere som hver især bidrager til vores kunders tilfredshed, ved at levere korrekte resultater til aftalt tid.

Til et af vores teams i produktionslaboratoriet, som består af 17 medarbejdere, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre, søger vi en tillidsvækkende teamleder som går forrest, når det drejer sig om at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på engagement, samarbejde og arbejdsglæde.

Jobbeskrivelse

Du vil som teamleder for vores laboranter og laboratorieassistenter have til opgave at sikre et flow i driften og overholdelse af leveringstider. Det vil du gøre ved at stå for den daglige koordinering i afdelingen samtidig med, at du deltager aktivt i produktionen. I tæt samarbejde med produktionslederen vil du

  • Planlægge og afvikle den daglige produktionen
  • Assistere ved ansættelser og afholdelse af MedarbejderUdviklingssamtaler (MUS)
  • Sikre det gode samarbejde i afdelingen med mikrobiologer og kolleger i afdelingerne Kundeservice, Salg og Kvalitet
  • Sikre kvaliteten i teamet ved opretholdelse af procedurer og retningslinjer

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet laborant eller har anden relevant naturvidenskabelig baggrund og har interesse for teamledelse
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med mikrobiologi og mikrobiologiske dyrkningsmetoder
  • Du har erfaring med IT – og kendskab til LIMS er et plus
  • Du taler og skriver dansk


Personlige kompetencer

Du trives i en hverdag med fart over feltet, og får energi af at have mange bolde i luften. Du har menneskelig indsigt og har fra tidligere virke bevist evnen til at motivere og sikre trivsel hos dine kollegaer. Derudover er du pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, inddragende og når i mål med dine opgaver til aftalt tid.

Du tilbydes

En stilling hvor du kan arbejde med det du brænder for; mennesker, trivsel og kvalitet. Vores organisationsstruktur er flad og vi ønsker dit bidrag til vores afdeling.
Vi er et hurtigtvoksende internationalt selskab, hvor entreprenørånden er i højsædet. Har du ambitionerne, kompetencerne og gåpåmodet, så er vi organisationen som kan sikre din faglige og personlige udvikling.

Shortlist Rekruttering for Eurofins

Om Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.