Totalrådgiver til Spar Nord Køge Bugt

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Totalrådgiver til Spar Nord Køge Bugt

Virksomhed: Spar Nord
By:

Vi oplever fortsat stor kundetilvækst i Spar Nord Køge Bugt, og vi søger derfor en Totalrådgiver, som kan varetage rådgiveropgaver for mindre erhverv. Totalrådgiver-rollen er til den dygtige rådgiver der er velbevandret i rollen som privatkunderådgiver, som kan opbygge en kundeportefølje af mange nye kunder, og samtidig varetage opgaver som Erhvervsrådgiver for mindre erhverv.

Som Totalrådgiver er din opgave, at udvikle små og mellemstore virksomheder, samt deres ejere, til helkunder i Spar Nord via gode forretninger. Det gør du ved at give kunden den bedste kundeoplevelse, være nysgerrig og have evnen til at komme rundt om hele kundens virksomhed og privatøkonomi. Du skal evne at håndtere mindre erhverv, og det er derfor et krav at du har lokalkendskab i Køge Bugt-området. Stillingen fordrer en lokal forankring og et kendskab til de vækstområder vi har. Det bærende element i at lykkes med denne opgave, er en veludviklet sans for forretning kombineret med målrettet kundeservice, lokalkendskab og professionel rådgivning.

Kompetent, Ambitiøs, Nærværende og Ordentlig

Vi ønsker os en kollega, som lever op til vores værdier: Du er kompetent og ambitiøs på både egne og på bankens vegne, og kunder og kolleger beskriver dig som nærværende og ordentlig.

Vi ønsker derudover, at du

  • Har realiseret gode resultater igennem nogle år som rådgiver
  • Har godt styr på din bankfaglighed
  • Kender markedsområdet godt
  • Motiveres af at følge – og holde dig fagligt og personligt ajour – med udviklingen.

Vores nye kollega har også lyst til at påvirke og bidrage til udviklingen i afdelingen. Dit fokus på forretningen, og dit selvstændige ansvar for din portefølje, kombinerer du gerne med rollen som

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?

Spar Nord Køge Bugt åbnede i 2007, og vi er i dag et bankområde med 35 personer som er i enorm vækst. Eksempelvis er vores forretningsomfang øget med 4 mia. de seneste 3 år. Markedsområdet omfatter Køge Bugt fra Stevns til Vallensbæk. Vi lægger stor vægt på at yde personlig rådgivning i øjenhøjde til vores kunder. Tonen er uformel, og vi ser humor som en vigtig del af hverdagen. Vi tilbyder et job i et af Danmarks flotteste bankhuse i lyse og historiske omgivelser på 1200 kvm.

Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling i jobbet, som for os er altafgørende i en hverdag, som er præget af kundetilgang, nytænkning og ansvar.

Shortlist Rekruttering til Spar Nord logo

Om Spar Nord

Spar Nord Bank A/S er Danmarks 5. største bank. Banken har rødder i Nordjylland og beskæftiger 1.518 medarbejdere, der servicerer ca. 390.000 kunder fra 49 filialer i Danmark.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.