Driftschef søges til Refshaleøens Ejendomsselskab A/S

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Driftschef søges til Refshaleøens Ejendomsselskab A/S

Virksomhed: Refshaleøen Ejendomsselskab A/S

Er du byggeteknisk velfunderet med et højt serviceniveau og er du god til at kommunikere med alle lige fra lejere til leverandører – så er du måske vores nye driftschef.

I stillingen som driftschef bliver du en del af en velfungerende virksomhed med 11 kolleger, som varetager driften, udviklingen og vedligeholdelsen af bygninger og arealer på det gamle B&W-værfts område. Du er selskabets driftsmæssige ansigt udadtil og har det overordnede ansvar for drift og vedligehold.

Primære opgaver

Som driftschef får du ansvaret for det organisatoriske ansvar for den daglige drift og vedligehold på erhvervs- og boligejendomme med reference til Udviklingsdirektør Claus Hovmøller Jensen. De konkrete bygninger og området fremvises i forbindelse med tiltrædelse.

Du får ansvaret for at styre, koordinere og kommunikere med eksterne serviceleverandører. Området rummer ejendomme af nyere og ældre karakter, og der lægges vægt på, at du kan begå dig som byggefaglige ”go to-person”. Du har det overordnede overblik og ansvaret for drift og vedligehold. Derfor er det vigtigt, at du har din byggetekniske og faglige værktøjskasse på plads. Du har ansvaret for at tilrettelægge de mangeartede opgaver, der er nødvendige for drift og vedligeholdelse af området – lige fra tekniske problemstillinger til tilsyn med ombygningsprojekter mm.

Af væsentlige opgaver kan nævnes:

  • Styring og koordinering af større vedligeholdelses- og driftsopgaver
  • Ansvarlig for tilsyn med byggeprojekter
  • Løbende opdatering og overblik over installationer og ledningsnet
  • Teknisk assistance til lejere
  • Sikre nedbringelse af CO2-udslip ved energioptimeringer
  • Planlægge mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver
  • Procesansvarlig for myndighedsgodkendelse ved brandmæssige forhold, events og byggeri mm.

Du arbejder selvstændigt, men vil i din dagligdag have et tæt samarbejde med både ejendomsinspektøren, viceværterne og udlejningschefen.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som håndværker med en overbygning som bygningskonstruktør eller en længerevarende teknisk uddannelse inden for byggebranchen samt 5-10 års praktisk erfaring.

Derudover lægger vi vægt på, at du har gode samarbejdsevner samt et positivt og serviceorienteret mind-set. Det er vigtigt, at du har kendskab, og lyst, til at arbejde med gamle industribygninger. Du er struktureret og har gode kommunikative evner, også skriftligt, er god til at arbejde selvstændigt og kan koordinere mange opgaver på samme tid.

Vi ser gerne, at du har kenskab til GIS, men dette er ikke et krav. Herudover har du en god tegningsforståelse samt et godt generelt kendskab til IT.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Der kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid, når opgaverne kræver det.

Læs mere om Refshaleøen Ejendomsselskab A/S her:
https://refshaleoen.dk/

Refshaleøens Ejendomsselskab job Shortlist rekuttering

Om Refshaleøen Ejendomsselskab A/S

Selskabet ejer og udvikler det tidligere B&W-skibsværfts arealer i København med det formål at skabe en ny bydel med blandede bolig- og erhvervsanvendelser. Som en forberedelse af denne udvikling arbejder selskabet i dag med at aktivere området gennem midlertidige, og ofte, kreative aktiviteter og anvendelser. Området har de seneste år gennemgået en rivende udvikling, og der er i dag mere end 160 forskellige lejere på området samt op mod to millioner årlige besøgende. Aktiviteterne spænder fra restauranter, festivaler og udstilling til håndværks- og produktionsvirksomheder. Refshaleøen har med sin nytænkende profil etableret sig som et at de mest spændende byområder i København. Selskabet ejes i dag af Sampension, PKA, PFA og PenSam i forening.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.