Workflow & Robotics developer til PensionDanmark

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Workflow & Robotics developer til PensionDanmark

Virksomhed: PensionDanmark

Robotics er bare én af de mange spændende teknologier, som PensionDanmark benytter, og snart skal vi også i gang med implementeringen af et nyt Workflowsystem. Har du erfaring med Workflow/BPM/RPA, og har du lyst til at arbejde i et resultatorienteret team med højt til loftet, så er PensionDanmark et sted for dig!

Om Jobbet hos PensionDanmark

PensionDanmark har en målsætning om at være pensionsselskabet med den højeste kundetilfredshed og de laveste administrationsomkostninger – udgangspunktet er digitale værdiskabende platforme for både kunder og rådgivere. Vi arbejder derfor med optimerede og systemunderstøttede processer på et meget højt niveau. Vi ønsker at optimere yderligere med brugen af den nyeste teknologi inden for Workflow som et skridt videre på vejen mod fuldautomatiske processer.

Din hverdag hos PensionDanmark

En af dine primære opgaver bliver at udvikle Workflow & RPA-løsninger til automatisering af processer med direkte og målbar effekt for både medlemmer, virksomheder og medarbejdere. Team Robotics arbejder tæt sammen med alle afdelinger i virksomheden, og du vil derfor dagligt have mulighed for at arbejde sammen med store dele af forretningen. Derudover skal du bidrage til etablering af best practice & governance i forbindelse med Workflow samt vidensdele og opkvalificere de andre udviklere i teamet. Workflow vil være en løst integreret del af systemlandskabet, og kommer til at understøtte flere og flere processer, hvilket også vil kræve et fokus på de løbende driftsopgaver.

Team Robotics i PensionDanmark har arbejdet med RPA i flere år nu, og vi er derfor kommet langt i vores udviklings– og procesmodenhed, men tager hermed endnu et skridt videre. Vi søger en ny kollega, så teamet kommer til at tælle seks udviklere og en teamleder.

Om dig

Du har:

  • erfaring med udvikling af automatiserede processer i f.eks. Workflow, BPM eller RPA
  • erfaring med programmering – gerne i .NET
  • stor interesse for procesoptimering og koblingen mellem forretning, processer og systemer
  • formentlig en videregående uddannelse fra universitet eller handelshøjskole
  • et stort drive og god forretningssans
  • evnerne til at kunne kommunikere professionelt på alle niveauer
  • tre års relevant erhvervserfaring.
  • Brancheerfaring er et stort plus.

Du skal desuden være analytisk, proaktiv og struktureret.

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Vi tilbyder et job, hvor der indgår worklife balance med fleksibilitet, frihed under ansvar, fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov samt medindflydelse i hverdagen.

Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone. PensionDanmark har en hurtig og effektiv beslutningsproces, som gør, at der ikke er langt fra idé til handling. Vi tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid og samarbejde via en fælles teambaseret indsats. Med jobbet tilbydes du gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer. 

Shortlist rekrutteringsbureau for PensionDanmark - strategisk samarbejde om Talent Acquisition

Om PensionDanmark

PensionDanmark har 752.500 medlemmer beskæftiget på 26.000 private og offentlige virksomheder. De er omfattet af overenskomster mellem 11 fagforbund og 29 arbejdsgiverforeninger. PensionDanmark har en målsætning om at være pensionsselskabet med den højeste kundetilfredshed og de laveste administrationsomkostninger.

Læs mere om Rekruttering og ansættelsesforløb hos PensionDanmark
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.