Ejendomsadministrator til foreningsteam hos NORD Ejendomsadministration

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Ejendomsadministrator til foreningsteam hos NORD Ejendomsadministration

Virksomhed: NORD Ejendomsadministration

NORD Ejendomsadministration søger en ejendomsadministrator til at blive en del af vores foreningsteam.

En arbejdsplads med samarbejde og fastholdelse

Nord Ejendomsadministration ApS administrerer udlejningsejendomme, andelsbolig- og ejerforeninger. Vi er knap ti medarbejdere på kontoret.

Vi har et godt fællesskab, hvor samarbejde vægtes højt, og vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi er en stabil gruppe, med forudsigelighed, lav udskiftning og ordnede forhold. Vi har fokus på at servicere vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere bedst muligt. Vi tager ansvar over for vores kunder, som vi har haft i mange år, og som er loyale og tilfredse. Vi sørger for løbende at udvikle os inden for vores fagområder.

Ud over vores faglige sparring lægger vi hos Nord Ejendomsadministration stor vægt på det sociale fællesskab. Derfor har vi løbende firmaarrangementer i form af fredagsbar, spilaften, middage, sommerfester, m.v.

Egne foreninger, stort ansvar og vidensdeling

Du vil få ansvaret for din egen portefølje af både andelsbolig- og ejerforeninger. Her er du ansvarlig for den daglige kontakt til foreningernes beboere og bestyrelser, for rådgivning og for økonomien. Det vil også være dit ansvar, at afholde bestyrelsesmøder og generalforsamlinger m.v.

Hos NORD Ejendomsadministration har vi en stor grad af selvtilrettelæggelse af vores arbejde og medindflydelse på vores arbejdsopgaver.

Vi har fokus på effektivisering af vores arbejde og forbedring af serviceydelsen for vores kunder. Det betyder, at vi er strukturerede og at vi ensretter vores arbejdsprocedurer på tværs af kontoret. Vi vidensdeler, optimerer de systemer vi arbejder i og er i stadig højere grad digitale.

Er du vores nye kollega

  •  Du er ejendomsadministrator, advokatsekretær, ejendomsmægler eller har en anden relevant baggrund, gerne med kendskab til ejendomsbranchen
  •  Du har erfaring med administration af foreninger
  •  Du har en god regnskabsforståelse
  •  Du har flair for IT-systemer og har gerne kendskab til Unik Bolig 4
  •  Du kan godt lide at have kontakt med mange mennesker
  •  Du er serviceminded
  •  Du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  •  Du er struktureret, kan bevare overblikket og kan prioritere dine arbejdsopgaver
  •  Du er hjælpsom og imødekommende og bidrager til det gode samarbejde på arbejdspladsen
Nord Ejendomsadministration indgår Talent Acquisition samarbejde om rekruttering med Shortlist Search Company

Om NORD Ejendomsadministration

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale