Kunderådgiver til Fynske Bank, Fredericia

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kunderådgiver til Fynske Bank, Fredericia

Virksomhed: Fynske Bank

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Fredericia afdeling er beliggende Vendersgade 1A i Fredericias bymidte. Afdelingen oplever en markant kundetilgang og derfor søger vi en dygtig rådgiver, der vil være med på holdet bestående af 8 dygtige og kompetente kolleger.

Om jobbet

Du får ansvaret for pleje og udvikling af egen kundeportefølje, og skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger.

Om dig

Du har en finansiel uddannelse og du har som minimum nogle års erfaring som kunderådgiver med stærke kompetencer i rådgivning indenfor bolig, pension og investering.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
  • Er god til at skabe nye kontakter og gøre dem til stærke, langvarige relationer
  • Er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling
  • Er udadvendt og har en god energi og godt humør

Kort om Fynske Bank

Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning. 

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier: 

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab
  • Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale