Privatkundechef til Fynske Bank, Fredericia

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatkundechef til Fynske Bank, Fredericia

Virksomhed: Fynske Bank

Har du ambitioner om at være med i ledelsen af en afdeling? Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så skal du læse nærmere om stillingen som privatkundechef. Du tilbydes en stilling, hvor du er med til at sætte rammerne for dit eget job og får medindflydelse på afdelingens videre udvikling og resultater.

Om jobbet

Som privatkundechef er din primære arbejdsopgave at skabe resultater i samarbejde med og gennem ledelse af medarbejderne i afdelingen. Du vil få reference til filialdirektøren.

Du får ledelsesansvaret for tre kunderådgivere og to kundemedarbejdere, som du coacher og motiverer med udgangspunkt i vores værdier og de deraf afledte mål. Du vil få tildelt en eksisterende kundeportefølje, som du bliver ansvarlig for at rådgive og udbygge.

I jobbet som privatkundechef fordeler du din hverdag mellem ledelse, kunderådgivning og profilering af banken i Fredericia-området. Du vil således gå forrest, og inspirere og udvikle dine kolleger via dine egne indsatser.

Du vil få en aktiv rolle i tiltrækningen af nye kunder og udbygningen af porteføljen af gode privatkunder. Hvorfor du både vil få friheden til at initiere lokale tiltag og muligheden for at påvirke koncepter og produkter i banken.

Om dig

Du kommer måske fra et tilsvarende job, og har lysten til at se dine kompetencer skabe resultater og dermed bidrage til vores positive vækst og udvikling. Alternativt sidder du i dag i et rådgiverjob, og har ambitionerne om at gøre en forskel for din afdeling og kolleger i en lederrolle.

Du dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der tjener til bankens og kundens fælles fordel. Som kollega og leder er du en coachende holdspiller, der er klar på at give sparring og støtte til dine kolleger i hverdagen.

Som person er du udadvendt, relationsskabende og har et godt netværk. Du motiveres af at opsøge nye forretningsmuligheder og skabe resultater. Det falder dig naturligt at tage initiativ, du er selvkørende, og smitter dine omgivelser med godt humør.

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

• Troværdighed
• Nærvær
• Købmandskab
• Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle typer kunder, der søger en nærværende og lyttende bank.
Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning.

Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 150-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.