Rekruttering af Kunderådgiver

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Kunderådgiver

Virksomhed: Fynske Bank

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Fredericia afdeling er beliggende Vendersgade 1A i Fredericias bymidte og bygger på en næsten 22 år lang historik i byen. Afdelingen oplever en markant kundetilgang og derfor søger vi en dygtig rådgiver, der vil være med på holdet bestående af 8 kompetente kolleger, hvor trivsel og kollegaskab vægtes højt.

Om jobbet

Du får ansvaret for pleje og udvikling af egen kundeportefølje samt tiltrækning af nye kunder. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, skal du være med til at give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger.

Om dig

Du kommer fra et lignende job og har nogle års erfaring som kunderådgiver med solide kompetencer i rådgivning indenfor bolig, pension og investering.

Dertil vægter vi, at du:

  • Dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
  • Er god til at skabe nye kontakter og gøre dem til stærke, langvarige relationer
  • Er handlingsorienteret og ansvarlig i din rådgivning
  • Er udadvendt, social og har en god energi og et højt humør

Kort om Fynske Bank

Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning. 

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier: 

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab og
  • Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle typer kunder, der søger en nærværende og lyttende bank.
Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning.

Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 150-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.