Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Rekruttering af Revisor/revisorassistent til Dansk Revision

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Revisor/revisorassistent til Dansk Revision

Virksomhed: Dansk Revision

Har du en håndfuld års erfaring fra revisionsbranchen?

Du kan blive vores revisor, hvis du:

 • vil have en hverdag med høj faglighed i centrum
 • vil have gode udviklingsmuligheder og kan gå hele vejen og blive statsautoriseret – hvis du har lyst
 • har lyst til et job, hvor en hjemmearbejdsdag sagtens kan lade sig gøre, og hvor der er fokus på en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv

Velkommen til Dansk Revision i Søborg

Vi er en del af en landsdækkende kæde med 29 kontorer og mere end 450 medarbejdere fordelt over hele Danmark. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at holde styr på regnskaberne, så de er frie til at gøre det, de er allerbedst til. Vi er i alt 12 kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen til en sjov og uhøjtidelig hverdag.

”Du kan både fortsætte i din nuværende stilling eller gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor. Og så bliver du en del af et sted med ledelse i øjenhøjde, med et rigtig godt og sjovt arbejdsmiljø,” fortæller revisor og HR-chef Christian Sørensen.

Fra iværksætterne til de mellemstore virksomheder

Som revisor får du din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher. Du bliver kundernes personlige rådgiver og kommer til at følge dem tæt. Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du:

 • laver revisionsopgaver for både nye og eksisterende kunder
 • opstiller regnskaber og udøver regnskabsassistance
 • deltager i kundemøder og laver afrapporteringer
 • rådgiver om alt lige fra skat, generationsskifter, budgetter, finansiering, værdiansættelse, køb og salg af virksomheder samt rådgivning inden for iværksætteri.

”Udover de basale regnskabsopgaver kan du også blive en del af virksomhedsomdannelser, generationsskifte og lignende i tæt samspil med partnerne,” fortsætter Christian.

Er det dig eller din kollega, vi leder efter?

 • Minimum 5 års erfaring indenfor revisionsbranchen.
 • Det kan være, at du i dag er revisorassistent, men det kan også være, at du er i gang med din HD eller lignende.
 • Du er ambitiøs og har ønske om at ville udvikle dig på dine egne, kundernes og virksomhedens vegne.
 • Du har lyst til at være med i vores udvikling og sætte dit præg på vores revisionshus.
dansk-revision-foretrækker-shortlist-rekutteringsbureau

Om Dansk Revision

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale