SoMe video produktion & grafisk designer

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

SoMe video produktion & grafisk designer

Virksomhed: Copenhagen Atomics

Vores mission og din passion

Vi er 50+ medarbejdere i Copenhagen Atomics som leder efter en kollega til produktion af vores videoer og grafiske materiale til virksomhedens globale kommunikation. Du kommer til at indgå i et team for salg og marketing som kommunikerer vores budskab internationalt via sociale medier og kampagner. Du kommer til at producere meget af vores video materiale og grafisk design. Vi supplere din produktion med brug af freelancers som du også bliver ansvarlig for at indkøbe.

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem rigeligt af ​energi i verden og høj levestandard. Copenhagen Atomics udvikler thorium smeltesaltreaktorer til den grønne omstilling.

Hvem er du?

Nysgerrighed og gåpåmod er en del af vores kultur, og det er med det, vi vil nå vores mål om at blive verdens bedste. Vi er meget nysgerrige på, hvem du er. Hvad er din historie, og hvad drømmer du om? Som team er vi afhængige af hinanden, uanset om det er store eller små projekter og leverancer. Derfor gør vi en kæmpe indsats for at holde vores løfter og deadlines, fordi det påvirker os alle. Vores arbejdstempo kan til tider være intenst på grund af vores høje ambitioner, og fejl kan være dyre. Men hvis du kan lide at blive udfordret, er Copenhagen Atomics måske det rigtige sted for dig.

Vi tror at du har flair for kommunikation og produktion af video og grafisk materiale i høj kvalitet som fanger folks opmærksomhed. Vi tror at du er i den tidlige del af din karriere og du er en af de bedste fra din årgang. Om du er selvlært eller har en anerkendt uddannelse er ikke vigtigt for os, men du skal kunne fremvise eksempler på både video og grafisk materiale som du selv har lavet. Vi tror på at du i løbet af nogle år vil udvikle dit talent og blive en stjerne i vores team. Da vi er et internationalt team er gode engelsk-kundskaber et krav.

Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Copenhagen-Atomics-Strategisk-Samarbejde-Rekruttering-Shortlist-Talent-Acquisition

Om Copenhagen Atomics

Why work for Copenhagen Atomics Far less than 1% of the population gets a chance to work on a technology that changes what it means to be human on this planet. If you work for Copenhagen Atomics you get a chance to use your brains and skills to change the world for the better. When you work here, you have a much more direct impact on human prosperity than in almost any other job out there. In addition it is fun to work in a technology company where the pace is fast and growth is continuous and spawn endless opportunities. We believe you will find the environment very rewarding and your colleagues some of the best you have ever worked with.

It is an environment that gets the best of you to flourish. Some of your colleagues here will be your friends for life.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.