Regnskabsmedarbejder

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Regnskabsmedarbejder

Virksomhed: Sund & Bælt

Vi søger en ansvarsfuld og selvstændig regnskabsmedarbejder, der motiveres af at supportere forretningen.

Koncernen er midt i en strategisk udviklingsproces og økonomifunktionen er derfor på en spændende rejse, der bl.a. betyder fokus på at udvikle og optimere regnskabsfunktionen. Du vil sammen med det øvrige team bidrage til udvikling og optimering af processerne på området således, at disse til enhver tid understøtter selskabets forretningsstrategi.  

Du vil blive en del af regnskabsafdelingen, der varetager opgaver for moderselskabet Sund & Bælt Holding A/S, A/S Storebælt, A/S Øresund, Sund & Bælt Partner A/S, BroBizz A/S, BroBizz Operatør A/S, Femern Landanlæg A/S og Femern A/S. Selskaberne er delt op mellem regnskabsmedarbejderne, og du vil sammen med 3 kollegaer få det samlede ansvar for Femern A/S, som opfører verdens største sænketunnel.

Koncernen har over de senere år arbejdet med implementering af nyt ERP-system fra Dynamics AX 2009 til Dynamics 365. De fleste af koncernens selskaber er i dag overgået til Dynamics 365, mens enkelte selskaber så som Femern A/S fortsat anvender AX 2009.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Bogføring og kontering af leverandørfakturaer
  • Opsæt og vedligeholdelse af faktura-workflow
  • Periodiseringer og hensættelse
  • Anlægsaktiver, registrering og afskrivning
  • Afstemninger, herunder afstemning af bank og andre balancekonti
  • Viderefakturering til kunder

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en regnskabsmæssig uddannelse kombineret med minimum 3-5 års erfaring fra en regnskabsafdeling. Endvidere er det en fordel, hvis du har kendskab til ovenstående arbejdsopgaver.

Som person er du positiv, energisk og har gode samarbejdsevner. Du skal medvirke til, at der skabes en god holdånd i afdelingen Du er fleksibel og arbejder målrettet i en hektisk hverdag, uden at gå på kompromis med kvalitet eller deadlines. Du er analytisk og i stand til at træffe selvstændige beslutninger inden for dit ansvarsområde.

Du er robust og løsningsorienteret. Du er god til at kommunikere og trives med en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og gerne tysk.

Vi tilbyder dig et spændende job i en travl og dynamisk virksomhed, der har fokus på udvikling og på at skabe en attraktiv arbejdsplads med godt arbejdsmiljø.

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo

Om Sund & Bælt

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale